20. května 2009 • 14:00

Pomohou Vaidišové nové šaty?

Autor: Jiří Beneš, Blesk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladá, krásná a úspěšná. Tak se chce letos po měsících tápání prezentovat tenistka Nicole Vaidišová (20). A protože pro mnohé není ani tak důležité, jak člověk hraje, ale jak vypadá, začala česká princezna u módy. V Paříži se představí v okouzlujících šatech. Třeba jí pomohou zpátky na nohy.



Jak asi město elegánů přijme její nový úbor, který jí tradičně ušili návrháři ze společnosti Reebok? Šaty geometrických tvarů v tlumených odstínech šedé, modré, fialové a černé barvy mají symbolizovat návrat až 57. hráčky světa k disciplíně a kázni.

„Jsou pohodlné, funkční a navíc vypadají stylově. Co víc si přát?“ ptá se tenistka. Sama se o módu zajímá. S designéry firmy je v pravidelném kontaktu. Vídají se třikrát ročně. Vaidišová tak udává směr vzhledu, barvy i střihu oděvu.

FOTOGALERIE: Nicole to sluší téměř vždy...

Nicole Vaidišová
Nicole Vaidišová

„Vývoj takových šatů trvá rok,“ tvrdí. Její nové šaty jsou ze špičkového Playdry materiálu,jenž dokonale saje pot. Samozřejmostí je vsazená podprsenka. Anatomicky tvarovaná ramínka jsou navržena tak, aby z těla nesklouzávala.

Ovšem nejen oděv má přilákat zájem fanoušků. Vaidišová konečně hodlá zaujmout i agresivní hrou. Konečně! Vždyť letos na turnajích WTA dokonce třikrát vypadla už v prvním kole. Ze sedmnácti zápasů jich v roce 2009 devět prohrála. Šílená bilance! Je tedy čas nápravy.

„Minulý týden za mnou do Prahy přiletěl kouč a trénovali jsme pět hodin denně,“ upozorňuje Nicole. Pod vedením nevlastního otce Aleše Kodata by měla na French Open strašit i největší favoritky. „Vždycky chci vyhrát a letošní Roland Garros není výjimkou,“ dodává nabuzená hvězdička. Tak hodně štěstí.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud