8. dubna 2009 • 10:26

Ujfaluši neustál skandál! A zbaběle utekl

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konec! Těmito slovy ukončil reprezentační kariéru český obránce Tomáš Ujfaluši. Učinil tak kvůli údajnému tlaku médií a situaci uvnitř českého svazu. Co bude dál? Vůbec nic. Naposledy předvedl svůj um v hospodě. A takové hráče národní tým nepotřebuje!



Na Ujfalušiho toho bylo v posledních dnech moc. Ale toho neomlouvá. Za všechny skandály si může sám.

Nejprve šel se spoluhráči a neznámými dívkami zapařit po prohraném utkání se Slováky (1:2). Pak byl národu pro smích díky jeho tiskovému prohlášení, že prý „nešlo o kalbu, ale o pozápasovou poradu v úzké skupince hráčů“.

Ve zprávě navíc použil několik cizích slov, které by těžko dal sám dohromady…

Úryvek: "Denunciační informace byly tendenčně kolportovány."

Do toho všeho se Ujfaluši rozešel s přítelkyní Michaelou Ochotskou, kterou jeho bujaré chování naprosto štvalo.

Co se týče fotbalu, na hřišti se Ujfalušimu nedaří dlouhodobě. S Atlétikem naposledy prohrál s Osasunou, která pokořila obranu vedenou českým fotbalistou hned čtyřikrát!

A právě po této prohře pomyslný pohár přetekl. 31letému (zkušenému?) Ujfalušimu došla trpělivost a z boje o světový šampionát raději utekl. Zkrátka nevydržel. Nečekal ani na případné tresty od Výkonného výboru ČMFS.

„Vzdávám se možnosti reprezentace. Je to následek situace, která vznikla po posledních kvalifikační zápasech,“ uvedl.

Psychicky to očividně neustál a raději zdrhl.

Co si o tom myslí fanoušci? Žádná škoda! „Ujfaluši nepodával uspokojivé výkony a nikomu chybět nebude,“ napsal jeden z nich.

Je nutno poukázat na fakt, že nový trenér, který reprezentaci převezme po Petru Radovi, nepřišel o dobrého hráče. Na trávnících momentálně běhají lepší, což „odborníci“ postřehnout nedokázali!

Co naplat, že Jan Šimůnek hraje pravidelně v německém Wolfsburgu a naposledy byl zařazen do nejlepší sestavy kola podle věhlasného magazínu Kicker.

Co naplat, že Tomáš Hübschman je klíčovým hráčem ukrajinského Šachtaru Doněck, s nímž si zahrál Ligu mistrů.

Co naplat, že Erich Brabec šéfuje slávistické obraně, díky níž „sešívaní“ získali titul a letos kráčí za obhajobou.

To dosud nikoho nezajímalo! Ve stoperské dvojici dostávali přednost nepřesvědčivý Ujfaluši a Rozehnal, který dlouhé měsíce nenastoupil v Laziu v základní sestavě.

A když Ujfaluši proti Slovensku nemohl, obsadil pozici stopera další „pitkař“ – Radoslav Kováč. Ten navíc v minulosti několikrát prohlásil, že mu obrana nevyhovuje, že má raději post v záloze…

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud