7. dubna 2009 • 22:15

Ujfaluši: rozchod s Ochotskou, výprask v lize!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Tomáš Ujfaluši řeší jeden problém za druhým. Jeho psychiku a výkony v klubových barvách Atlétika Madrid výrazně ovlivnil alkoholový skandál na reprezentačním srazu a rozchod s moderátorkou Michaelou Ochotskou.



Ujfaluši po tragickém utkání se Slovenskem (1:2) odehrál o víkendu celý ligový zápas proti Osasuně Pamplona, za níž nastoupil další reprezentant Jaroslav Plašil.

Zatímco Ujfaluši ve středu v noci pařil s prostitutkami, Plašil po prohraném kvalifikačním utkání kalit nešel a okamžitě odjel za svou manželkou.

Vše se projevilo na výkonech obou hráčů. Ujfaluši na hřišti nepůsobil dobrým dojmem. Jeho výkon nestál za nic. Zato Plašil hrál výborně a dokonce připravil jeden gól pro spoluhráče Pandianiho.

Tomáš Ujfaluši
Tomáš Ujfaluši

Osasuna nakonec překvapivě vyhrála na půdě Atlétika Madrid 4:2, nad čemž zakroutila hlavou řada španělských novinářů. Tak jednoznačný výsledek se totiž nečekal.

Je jasné, že Ujfalušiho psychika v těchto dnech není dobrá. V Česku se ze všech stran probírá skandál, že v noci ze středy na čtvrtek se opil za přítomnosti spoluhráčů a neznámých holek.

Do toho přišel rozchod s Michaelou Ochotskou, se kterou podle mnoha rozhovorů plánovali dokonce svatbu.

Jak se z problémů vyhrabat? Stačilo by zatnout zuby, přestat „chlastat“ a opět začít makat. A to jak na klubové, tak reprezentační úrovni. Jestli k tomu tedy dostane zítra (ve středu) od Výkonného výboru ČMFS šanci...

Sestřih z utkání Atlético - Osasuna 2:4

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud