21. ledna 2010 • 18:37

VIDEO: Sáhla si a říká: Beckham ho má malého!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
14
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak jak to opravdu je s mužskou chloubou Davida Beckhama? Museli mu fotografičtí mágové od Armani vylepšovat rozkrok, jak se šušká v souvislosti s novou kolekcí spodního prádla, kterou propaguje Cristiano Ronaldo?



To se rozhodla otestovat italská moderátorka bláznivé show "Hyeny" Elen Di Ciocciová. Nejdříve se ve svém vysílání pozastavila nad naditým rozkrokem fotbalové hvězdy na Armaniho fotografiích a srovnala ho s jinými obrázky, kde populární Becks ukazuje své tělo.

Beckham už nefrčí, teď se svléká Ronaldo! »

A pak už nasadila žluté gumové rukavice a vyrazila do akce... Při nevinném rozhovoru před milánským hotelem se přitočila k Beckhamovi poskytujícímu rozhovory médiím a rukavicemi chráněnou rukou mu bez zábran zajela do rozkroku!

Podívejte se na akci šílené moderátorky:

Italská moderátorka Elen di Ciocciová sáhla do rozkroku Davida Beckhama
Video se připravuje ...


Když se šokovaný Becks vzpamatoval a ochranka ho rychle odsouvala do přistavené limuzíny, ozýval se pobouřený řev Ciocciové: "E piccolo Beckham!", tedy "Beckham ho má malého!"

A když se "Hyena" Ciocciová snažila dostat k Beckhamovu autu s černými skly, vyčítavě na něho pokřikovala: "Davide, všechny jsi nás obelhal. Co sis tam cpal?!" rozčilovala se.

David Beckham v reklamě na spodní prádlo Emporio Armani.
David Beckham v reklamě na spodní prádlo Emporio Armani.


"Dotkla jsem se ho, ale je malý," konstatovala ve studiu. "Všechno to byl trik," prohlásila bez okolků, když vzpomínala, jak si Beckhamova žena pochvaluje manželovo pořádné vybavení, kterému říká "Golden Balls", tedy "zlaté koule"

Pikantní také je, že vypečený pořad Hyeny běží na kanále Italia 1, který provozuje společnost Mediatest, již vlastní Silvio Berlusconi. Mimo jiné majitel AC Milán, ve kterém právě David Beckham hostuje a bojuje o místo v anglické sestavě pro světový šampionát.

Bláznivá moderátorka Elen Di CiocciováFoto www.youtube.com

Vstoupit do diskuse
14
Články odjinud


Články odjinud