30. prosince 2009 • 16:30

Šokující detaily: Woods musel na plastiku

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak odstartoval kolotoč skandálních odhalení kolem sexuálních záletů nejlepšího golfisty světa Tigera Woodse (34)? Renomovaný americký žurnalista Furman Bisher (91) zveřejnil podrobnou rekonstrukci večera, kdy původně nenápadná nehoda převrátila Woodsův život naruby.



Podle důvěryhodného zdroje měla golfistova manželka Elin zasáhnout Tigera golfovou holí do tváře tak silně, že musel na plastickou operaci. A proto se také dodneška skrývá před veřejností a i trénovat chodí potmě.

Woodsovi sponzoři trpí: Přišli už o 220 miliard »

Na tenhle Den díkůvzdání Woods jen tak nezapomene. A přitom všechno probíhalo v pohodě. Po slavnostním obědě ležel Tiger doma u televize a koukal na fotbal, přitom si psal esemesky se svou milenkou Rachel Uchitel. Každou zprávu vždycky pečlivě vymazal.

Ještě nedávno se Kultida Woods (uprostřed), matka Tigera Woodse, mohla bezstarostně těšit s vnoučaty (na snímku s vnučkou Sam). Jenže teď její snacha Elin (vpravo) chystá rozvod a všechno může být jinak...
Ještě nedávno se Kultida Woods (uprostřed), matka Tigera Woodse, mohla bezstarostně těšit s vnoučaty (na snímku s vnučkou Sam). Jenže teď její snacha Elin (vpravo) chystá rozvod a všechno může být jinak...


Jenže pak přišel telefonát od kamaráda, který ho zval do klubu na poker. A tady přišla Tigerova osudná chyba - když o půl osmé odcházel, zapomněl doma telefon a v něm také zprávu od Rachel!

Becker vzkazuje Woodsovi: Kamaráde, chápu tě! »

Když se pak kolem půlnoci vracel domů, čekala na něho Elin a hlasitě se dožadovala vysvětlení. Svému muži totiž mobil důkladně "prolezla" a našla usvědčující důkaz. Tiger se snažil mlžit, že z toho dělá víc, než v tom je a nezná celý příběh.

Jenže krásná manželka se nechtěla nechat jen tak odbýt a naléhala dál. Woods se od ní odvrací a chce se dívat na televizi. Jenže to neměl dělat. Rozzuřená Elin drží v ruce golfovou hůl, a když se Tiger otáčí zpátky, přetáhne ho železnou devítkou přes pravou tvář.

Tiger Woods s jeho manželkou Elin a dcerou SamFoto Foto ČTK


Woods má na tváři velkou tržnou ránu, zlomenou lícní kost a vyražené dva zuby! Vyděšeně se snaží utéct k autu a odjet, ale naráží do stromu. Mezitím ještě Elin roztříská zadní okno jeho Cadillacu Escalade.

Teď je potřeba jednat - Elin volá manažera Marka Steinberga, který na nyní už uklidněný pár čeká v nemocnici. Tam se ale Woods dozvídá, že zranění tváře je potřeba vyřešit zákrokem plastického chirurga a hned také dostává tip na kliniku ve Phoenixu.

Tam také hned na druhý den po propuštění z nemocnice se svým manažerem odlétá. Navíc se zranění ukáže jako vážnější, a Woods zůstává ve Phoenixu až do následující středy. Proto také nemohl na policii, ani nepředstoupil před veřejnost, aby osobně přednesl oficiální vyjádření.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud