7. prosince 2009 • 22:00

Už zase řídí... Záhada řidičáku Štěpánka

Autor: Blesk Pavel Krejča a Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - Tenista Radek Štěpánek byl policisty přistižen, jak po české dálnici pádí v rychlosti 200 km/h. Včera v Praze už byl ale fotografem Blesku znovu zachycen, jak usedá do svého auta.



Blesk.czŠtěpánek tak patrně hazarduje se svou budoucností. Nejenže po dálnici létá rychlostí závodních F1, podle všeho řídí bez řidičáku. On tvrdí, že papíry má, podle informací Blesku tomu tak není. Více o záhadě s řidičákem v zítřejším (středa) vydání Blesku.

Jisté je to, že Štěpánek, který z Barcelony po finále Davis Cupu neletěl s ostatními hráči, je i s přítelkyní Nicole Vaidišovou v Praze. A po svém průšvihu pěšky rozhodně nechodí.

Štěpánek má problém se zákonem

Nejen zklamání z porážky ve finále Davisova poháru musí v těchto dnech překonávat Radek Štěpánek (31). Český tenista řeší nepříjemný problém: Podle informací Blesku přišel před časem o řidičák!

Kdyby v Barceloně zabíjel smeče stejnou rychlostí, jako se nedávno proháněl v autě po brněnské dálnici, možná mohla bitva o salátovou mísu dopadnout jinak...

Čtěte více:
Víme, proč Češi prohráli. Lojda se dotkl poháru! »
Berdych, Štěpánek: Chyběl krůček a dosáhli jsme snu »

Štěpánek údajně přišel o papíry, když mu policisté pár kilometrů za Jihlavou naměřili na radaru 220 km/h! „Na místě mu byl zadržen řidičský průkaz," prozradil zdroj Blesku.

Podle vyhlášky by měla česká tenisová jednička zůstat bez řidičáku šest až dvanáct měsíců. Štěpánek navíc přišel o pět bodů a zchudl o pár desítek tisíc korun.

V tomto autě se možná Štěpánek řítil po dálníci 220 km/h
V tomto autě se možná Štěpánek řítil po dálníci 220 km/h

Štěpánkův manažer Tomáš Krčma se včera k tématu odmítl vyjádřit, nicméně informace Blesku nepopřel. „Bez komentáře," zněla jeho reakce.

Nezbývá tedy než spekulovat, v jakém autě si Štěpánek takhle zavařil. Sám vlastní sedmičkového bavoráka, jenže často dostává na vyzkoušení superrychlá fára z pražského autosalonu ImpeXcar.

„Někdy je to ferrari, jindy lamborghini," prozradil Blesku už před časem vedoucí prodeje Jaroslav Vitek.

Radek Štěpánek rychlá auta miluje a rád se s nimi nechává i fotit. Jenže teď okolo nich může tak akorát skákat. Nebo ho maximálně může někdo svézt na místě spolujezdce... Radek Štěpánek rychlá auta miluje a rád se s nimi nechává i fotit. Jenže teď okolo nich může tak akorát skákat. Nebo ho maximálně může někdo svézt na místě spolujezdce...Foto ImpeXcar


Naposledy měl Štěpánek koncem září k dispozici Bentley Continental Flying Spur, klasickou anglickou limuzínu, ovšem s šestilitrovým přeplňovaným motorem. Že budík tachometru končí údajem 340 km/h je dostatečně výmluvný...

Budiž Radkovi aspoň ke cti, že se nesnažil zneužít své popularity a řidičák dobrovolně odevzdal. A kdo ho teď vozí? Nejspíš jeho milovaná Nicole Vaidišová, v jejímž náručí léčí zklamání po nezdaru ve Španělsku...

Zklamaný český tým.Foto ČTK

 

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud