7. prosince 2009 • 14:45

Milenka byla po sexu s Woodsem jako kus hadru

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už šest milenek... Divoký a tvrdý sex. Perverzní praktiky. Ne, nejedná se o pornoherce, ale o do minulého týdne ještě opěvovaného slušňáka golfistu Tigera Woodse (33).



Woods má krásnou ženu a dvě zdravé děti, přesto vyšlo najevo, že jeho postelí prošlo mnoho milenek. Většina z nich toužila po společném soužití a něžném romantickém sexu. On jim však dokázal nabídnout pouze to druhé. A ještě ne podle jejich představ.

"Občas jsem po sexu s Tigerem vypadala jako kus hadru. Dělal to skutečně drsně. Chtěl mě neustále plácat a tahat za vlasy. Měl rád, když jsem mu říkala nějaké sprosťárny," popisuje jedna z šesti údajných milenek Mindy Lawton.

"Tiger upřednostňoval divoký, perverzní sex," sdělila zase barmanka Jaimee.

Kdo vůbec jsou údajné Tigerovy milenky? Představujeme vám je jednu po druhé:

Cori Rist  (31)

Tahle blondýnka potkala Tigera minulý rok v klubu Butter v New Yorku. Brzy s ním začala objíždět turnaje. Nikdo ji však neznal. Woods ji totiž vždy zaplatil jiný pokoj, i když ve stejném hotelu. Po nocích se tahle dvojice tajně setkávala a užívala si sexuálních radovánek. Informoval o tom britský server Daily News.

Cori Rist (31) Cori Rist (31)Foto Foto Youtube.com

Jamie Jungers (26) - modelka, servírka

Její románek s Woodsem začal v roce 2004 v americkém Orlandu a trval prý dva roky. Vše tedy začalo v roce, kdy Jamie bylo 20 let a Woods se zrovna ženil se svou současnou ženou Elin Nordegren.

Jamie Jungers (26) Jamie Jungers (26)Foto Foto Youtube.com

Mindy Lawton (33) - manažerka restaurace

Podle londýnského News of the World měla s Woodsem údajně sex po dobu jednoho roku. Jejich vztah začal v květnu 2006. "Občas jsem po sexu s Tigerem vypadala jako kus hadru. Dělal to skutečně drsně. Chtěl mě neustále plácat a tahat za vlasy. Měl rád, když jsem mu říkala nějaké sprosťárny." sdělila Mindy.

"Byl sobecký a bezcitný. Jediné, o co mu šlo, byl sex," dodala třiatřicetiletá milenka Woodse. Sex prý spolu měli několikrát i v jeho rodinném domě v Isleworth na Floridě. Ve sprše, v obývacím pokoji, u televize, ale i v garáži.

Mindy Lawton (33) Mindy Lawton (33)Foto Foto Youtube.com

Rachel Uchitel (34) - hosteska pro VIP klienty v nočním klubu

Žena, která po teroristických útocích 11. září 2001 chodila s fotkou ulicemi New Yorku a hledala svého snoubence. Údajně se o vztahu s Woodsem svěřila svým kamarádům, načež se tyto důvěrné informace dostaly na veřejnost. Poté ji Woods měl uplatit jedním až třemi miliony dolarů, aby všechny spekulace o jejich vztahu popřela.

Racehl Uchitel (34) Racehl Uchitel (34)Foto Foto ČTK

Jaimee Grubbs (24) - číšnice z Los Angeles

Jako první vypovídala o vztahu s Tigerem Woodsem. Udržovala s ním údajně vztah dlouhý 31 měsíců. Dokázala to médiím více než 300 esemeskami a zprávou zanechanou od golfisty na záznamníku. Seznámila se s Woodsem v dubnu roku 2007. Sex spolu měli mít nejméně dvacetkrát.

Číšnice Jaimee Grubbs Číšnice Jaimee GrubbsFoto Foto ČTK

Kalika Moquin (27) - vedoucí pracovnice nočního klubu v Las Vegas

Odmítá, že by někdy měla něco s nejslavnějším golfistou všech dob Tigerem Woodsem. Někteří její kolegové jsou však jiného názoru. "Na 100 % s ním spala. Chlubila se tím," řekl jeden z pracovníků klubu pro Us magazín.

Kalika Moquin (27) Kalika Moquin (27)Foto Foto Youtube.com

Elin Nordegren - manželka a bývalá modelka

Původem Švédka, která si Woodse vzala v říjnu roku 2004. Jejich svatba stála neuvěřitelných 1,5 milionu dolarů. 18. června 2007 se této "ideální" dvojici narodila dcera Sam Alexis. 8. února 2009 přišlo na svět i jejich druhé dítě, chlapeček Charlie Axel.

Švédská sexy modelka Elin Nordegren je manželkou Tigera Woodse
Švédská sexy modelka Elin Nordegren je manželkou Tigera Woodse

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud