4. prosince 2009 • 14:41

Tiger měl rád perverzní sex, promluvila milenka

Autor: INT, val
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Golfová jednička Tiger Woods (33) prožívá nejhorší období svého života. Prasklo, že je prolhaný nevěrník a smilník. Vytáhli na něj jména tří milenek a usvědčující textové a hlasové nahrávky. A aby toho nebylo málo,  jedna z milenek promluvila - podle ní měl rád perverzní sex!



"Uměl neskutečně líbat. Zamilovala jsem se do něj! Tiger upřednostňoval divoký, perverzní sex", říká jedna z jeho milenek, barmanka Jaimee.

Nemanželský poměr měl mít Woods celkem se třemi ženami! První byla čtyřiatřicetiletá newyorská party girl Rachel Uchitelová, tu pak vystřídala sedmadvacetiletá Kalika Moquinová, manažerkou nočního klubu v Las Vegas.

Zřejmě nejdelší poměr udržoval s Jamie, kterou poznal už v roce 2007. "Během našeho vztahu, který trval téměř tři roky, jsme se milovali tak dvacetkrát. Možná i proto to bylo mezi námi v posteli tak vášnivé," vzpomínala  barmanka.

Jenže uběhl nějaký čas a ze vztahu Woodse a Jamiee se vytratila veškerá romanitka. V posteli chtěl to, co se mu nedostávalo doma. "Vždy byla v našem vztahu jeho žena. Psala jsem mu sice zamilované esemesky, ale on mi většinou odpověděl: Jamiee pošli mi něco neslušného. Jdi do koupelny a vyfoť se nahá ve vaně. "

Jenže – každá legrace něco stojí! Jakmile nevěra praskla, manželka Elin ho chtěla okamžitě opustit, on ji ale prý uplatil nespecifikovanou sedmimístnou sumou - a to za to, aby se neodstěhovala. Právníci už navíc zásadně přepracovávají jejich předmanželskou smlouvu, která Elin v případě rozvodu garantovala 20 milionů dolarů. Nyní může obdržet vyšší sumu.

Od nevěrníka Tigera se kromě manželky a rodiny začínají odvracet  i jeho věrní fanoušci. Jako první se od Woodse odstřihla církev, která nese jeho jméno. Pastor "První církve Tigera Woodse"  John Zielgler na internetu oznámil, že rozpouští jeho komunitu.

Ta byla založena v roce 1996 s cílem "oslavit příchod skutečného mesiáše". Sdružení v průběhu své existence vypracovalo "Modlitbu za Tigera" i "Deset Tigerových přikázání". Rodinu mají v USA za největší svátost a pro Tigerovy sexuální radovánky nemají věřící Američané pochopení.

 

Woods zaplatil manželce, aby s ním zůstala!
Woodsova milenka: Dva roky mám sex s Tig(e)rem
Woods: Zklamal jsem svou rodinu a lituji toho
Sukničkář Tiger Woods podváděl ženu s číšnicí! Jsou důkazy

 

VIDEO: Co namluvil Woods milence na záznamník

 

 

 

Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud