Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Beckham už nefrčí, teď se svléká Ronaldo!

Autor: spo

Cristiano Ronaldo neochvějně kráčí ve šlépějích Davida Beckhama a zdá se, že v lecčems už je i před ním. Čtyřiadvacetiletá hvězda Realu Madrid "vyšoupla" Beckhama z reklamy slavného Armaniho - a že má čtyřiadvacetiletý Portugalec co ukázat!

David Beckham byl tváří italského módního domu dva roky, později k němu přibyla i jeho žena Victoria. Od začátku prosakovaly informace, že fotografie anglického reprezentanta se musely počítačově vylepšovat v oblasti břišních svalů i v rozkroku.

Beckham porazil Juventus, pak šel do naha »

To o deset let mladší Ronaldo, který prý udělá tři tisíce leh-sedů za den, takové problémy zřejmě řešit nemusí. A především dámy budou zřejmě z reklamy na spodní prádlo Emporio Armani, která zaplaví příští měsíc celý svět, nadšené.

David Beckham v reklamě na spodní prádlo Emporio Armani.
David Beckham v reklamě na spodní prádlo Emporio Armani.


Hvězdný Portugalec se stal i tváří kampaně Armani Jeans a slavný návrhář si svého nového "koně" nadšeně pochvaluje.

"Cristiano je skvěle vypadající muž s perfektní vysportovanou postavou. Pro mě je esencí mládí - spontánní, vzrušující, skutečná individualita," prohlásil podle deníku Daily Mail.

Ronaldo se ukázal i v džínáchFoto Profimedia

Sám Ronaldo prý byl "velmi polichocen", že mohl s Armanim spolupracovat.

Beckham se stal vyslancem Armaniho domu v roce 2007 a vyinkasoval 20 milionů liber (asi 600 milion korun). Výše Ronaldova kontraktu zveřejněna nebyla.

Cristiano Ronaldo nahradil Beckhama a zapózoval si pro ArmanihoFoto Profimedia