6. srpna 2009 • 22:00

Schumacher vystavil své tělo, je ve "formě"

Autor: Petr Žaloudek, Blesk, pet
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězda stáje Ferrari Michael Schumacher (41) odhalil své tělo na závodech motokár v Itálii. A ženy vydechly! Bože, to jsou svaly...

 



"To je panečku vypracované břicho!," žasly divačky závodu motokár v italském Lonatu při pohledu na Schumiho svalnaté tělo.

Schumi strčí do kapsy i o polovinu mladší kolegy. Je vidět, že nejslavnější pilot F1, tvrdě posiluje. Však taky za první týden přípravy shodil tři kila.

Čtyřicetiletý Schumacher je už přece jen zralý chlap, postavu má ovšem výstavní. Takové nikdo nedostane jen tak zadarmo, platí se za něj střídmostí a pravidelným posilováním.

Schumacherovi zakázali trénovat formuli 1, on však nelenil a přesedlal na motokáry. Všude dokazuje, že je ve skvělé formě.

„Ohledně síly při točení volantem je jízda s motokárou mnohem náročnější než s formulí. V současné chvíli není pro mě nic lepšího,“ pochlubil se sedminásobný formulový šampion na svých internetových stránkách.

Kroužení po motokárovém okruhu v italském Lonatu tak nebylo jen ohromnou zábavou. „V káře jsem se pořádně vařil, což zase simuluje prostředí, které mě čeká ve Valencii,“ pochvaloval si Schumacher středeční jízdy.

Právě ve španělském městě Michael přesně za dva týdny konečně usedne do současného modelu Ferrari, aby ve Velké ceně Evropy bojoval o dvaadevadesáté vítězství kariéry.

Tedy pokud proti tomu nebude jeho krk. Únorové zranění, které si přivodil při pádu z motorky, Schumachera stále limituje. „Musíme to vyřešit, protože zdraví je nejvyšší prioritou,“ uvedl.

Vstoupit do diskuse
4
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud