20. dubna 2009 • 21:35

Hašek si vybral Pardubice!

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Konec dohadů. Legendární gólman Dominik Hašek (44 let) bude v příští sezoně hájit branku Pardubic. Obě strany se na tom v pondělí domluvily na tajné schůzce v hotelu Intercontinental. A deník Sport byl přitom!



Zástupci obou stran zatím oficiálně odmítají cokoli komentovat, nicméně naše zdroje hovoří jasně: už je ruka v rukávě. A všechno potvrzuje fakt, že na úterý svolal HC Moeller Pardubice tiskovou konferenci.

Její téma si domyslí i pětileté dítě: návrat Dominika Haška do Pardubic. Kromě jedné sezony v Dukle Jihlava strávil u „perníkářů“ celou svoji tuzemskou ligovou kariéru před odchodem do NHL, jeho podpis najdete pod dvěma tituly pyšného klubu. Přidá další?

Domink Hašek pózuje před svými dresy
Domink Hašek pózuje před svými dresy


Držitel dvou Stanley Cupů a hrdina z Nagana si dal od hokeje roční pauzu, ale v příští sezoně se do toho opět pustí. Určitě není náhodou, že půjde o sezonu, v jejímž průběhu se konají ve Vancouveru zimní olympijské hry. Hašek chytal pod pěti kruhy v Calgary, Naganu, Salt Lake City a Turíně. A určitě bude bojovat o další start na olympijském ledě. Dominátor si totiž před sebe vždy stavěl jen ty nejvyšší cíle.

POZOR! Exkluzivní reportáž z tajné pondělní schůzky v hotelu Intercontinental najdete v úterním vydání deníku Sport! I s exkluzivními fotkami jejích účastníků!

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud