Zdeněk Janda
9. ledna 2010 • 18:25

Důkaz: Jágr se pustil do nevídané rvačky

Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO, FOTOGALERIE - Nevídaná bitka! Hokejisté Omsku se včera v zápase s Viťazem Čechov porvali s „neurvalci“ z místního klubu, kteří si vyšlápli i na samotného Jaromíra Jágra! Zápas se nakonec nedohrál. „Nic takového jsem v životě neviděl, ani na videu,“ přiznal útočník Jakub Klepiš krátce po zápase pro Nedělní Sport.



Viťaz Čechov. To je obávaný tým plný bitkařů. A včera se to v utkání s Avangardem ukázalo naplno. „Už při rozbruslení nás ti jejich největší blázni bili pěstmi. Něco neuvěřitelného,“ kroutil hlavou Klepiš. Pak se na ledě odvíjely drsné scény, které s hokejem neměly nic společného. „Měl jsem docela strach,“ přiznal český útočník.

Hlavně, když si jeden z bitkařů, obávaný Darcy Verot, vyšlápl i na Jágra. „Hned mu jeden ze spoluhráčů přispěchal na pomoc,“ popisuje Klepiš, který se sám dostal rovněž do dvou bitek. Naštěstí ale on, stejně jako Jágr vyvázl bez větších zranění.

Jaromír Jágr v bitce s Darcy Verotem:

Jaromír Jágr v bitce s kanadským rváčem Darcy Verotem
Video se připravuje ...


Ten nakonec vyfasoval dva dvouminutové a dva desetiminutové tresty. „Hráči mají boule a modřiny, ale jinak nic vážného,“ oddychl si Jágrův spoluhráč. Utkání bylo po sérii rvaček předčasně ukončeno, rozhodčí do včerejšího večera nebyli ani schopní ofi ciálně sečíst počet trestných minut!

Nekompromisní trest za bitku: kontumace pro oba kluby >>>


Podle oficiálního webu KHL se něco takového stalo v ruském hokeji poprvé v historii. I když ofi ciálně bylo odehráno pouze 3:39 minut, zápas celkově trval téměř hodinu a půl! Takže hodina a půl drsných bitek. Nakonec se trestná lavice zaplnila tak, že na střídačce zbyli na obou stranách pouze dva hráči. A nebylo tedy možné pokračovat... O dalším osudu zápasu rozhodne vedení ligy dnes.

Takhle urputně se Jaromír Jágr rval, až ho museli odtáhnout rozhodčí.Foto khl.ru


A pokud by se měl zápas opakovat, zřejmě to skončí podobně. Čechov je vyhlášený tím, že hokej jde stranou. A vítězí právě bitky. Tentokrát to ale jeho hráči trochu přehnali... „, říká Klepiš.

666
Ďábelské tři šestky, tolik trestných minut neoficiálně padlo v duelu Čechova s Omskem

V tabulce je klub poslední, výsledky nejsou pro něj důležité. Myslí spíš na krev. „Nic takového už bych nikdy nechtěl zažít,“ dodal Jágrův spoluhráč. „Jágr byl ještě dlouho po zápase v šoku,“ ulevil si Anatolij Bardin, týmový šéf. „Kvůli tomu jsme do Čechova rozhodně nejezdili.“ Avangard navíc už zítra čeká důležitý zápas s Ufou.

Bitka, která se opravdu často nevidí.

Jedna z největších bitek hokejové historie - Čechov vs. Omsk
Video se připravuje ...


Jaromír Jágr (vpravo v bílém) zachycen při bitce na zemi.
Jaromír Jágr (vpravo v bílém) zachycen při bitce na zemi.

Vstoupit do diskuse
11
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud