19. března 2010 • 23:38

Byla to křeč, litoval zlínský Köhler

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Studenou sprchu zažili po dnešní prohře 0:2 se Slavií na domácím ledě zlínští hokejisté. I když se nechtěli nechat ukolébat čtvrtečním vysokým vítězstvím 6:1 a hráči se navzájem varovali před silou pražského týmu, zopakovat excelentní výkon po 24 hodinách se stejným soupeřem nedokázali.



"Říkali jsme si v kabině stokrát, že se nesmíme nechat zatlačit soupeřem do defenzivy. Stejně jsme to nedokázali. Už během tlaku Slavie za bezbrankového stavu jsme si říkali, pojďme, nechrápejme. A dopadlo to tak, jak jsme nechtěli," posteskl si po utkání křídelní hráč prvního útoku Zlína Bedřich Köhler.

Utkání jsme sledovali ONLINE >>

O porážce podle něj rozhodl rychlý dvoubrankový náskok Slavie. "Každému týmu, který vede, se hraje dobře. Slavia hrála velmi chytře," uznal Köhler kvality protivníka.

Slavia uspěla ve Zlíně a srovnala stav série >>

Hokejisté Slavie se hned po zápase nechali slyšet, že v obou nadcházejících zápasech v Praze budou chtít využít domácího prostředí k vítězství. "To mohou chtít. My jsme také chtěli dvě vítězství, a máme jen jedno," mávl Köhler rukou nad plány soupeře.

Obávaný zlínský útočník si myslí, že Zlín svou taktiku nezmění. "Bude to z naší strany stejné. Nemůžeme zaspat na začátku. Musíme hrát tak jako ve čtvrtek. Nebo dnes v posledních dvou třetinách, kdy jsme lépe bruslili a byli aktivnější. Z toho plynuly fauly Slavie," řekl.

"Jak už jsme prohrávali, tak byla v našem výkonu křeč. Nedařilo se nám oproti čtvrtku, kdy nám napadalo do branky soupeře takřka všechno, co jsme vystřelili na branku," tvrdil Köhler.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud