8. října 2009 • 14:57

Radek Bonk je novou posilou Třince

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Radek Bonk je definitivně novou posilou Třince. Třiatřicetiletý mistr světa z Vídně 1996 se dnes po odchodu z ruské Jaroslavle dohodl s vedením Ocelářů na smlouvě do konce sezony.



Poprvé nastoupí už v pátek proti pražské Slavii.

Rychlé domluvě napomohl oboustranný zájem. Bonk si v Třinci ve středu poprvé zatrénoval a dnes už podepsal kontrakt. "V pátek může hrát. Podepsal smlouvu do konce sezony," řekl ČTK mluvčí Ocelářů Ivo Pullmann.

Bývalý reprezentant se vrací do červenobílých barev znovu po pěti letech. V Třinci strávil půl roku během výluky NHL v sezoně 2004/2005. Útočník, který v Ottawě, Montrealu a Nashvillu odehrál v nejprestižnější soutěži světa přes tisíc zápasů včetně play off, se do Třince přesouvá po nevydařeném působení v Kontinentální lize. S Jaroslavlí se rozloučil už po sedmi utkáních, v nichž si připsal jen dvě asistence.

Další zámořská posila Tomáš Pospíšil zůstane v pátek zřejmě ještě v hledišti. Dvaadvacetiletý útočník zatím čeká na souhlas Atlanty, odkud se do Evropy vrátil. "Tato věc se pořád řeší, v pátek určitě hrát nebude," dodal Pullmann.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud