10. září 2009 • 13:26

Televizní hody: Extraligu by měl vysílat i Nova sport

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přímé přenosy z hokejové extraligy by se měly objevit vedle České televize, která letos nachystala rekordní porci zápasů, i na Nově. Podle serveru idnes.cz se na tom domluvili zástupci komerční televize s vedením soutěže.



Program Nova Sport by měl odvysílat zhruba dvacet utkání, které se oproti původnímu rozpisu posunou na čtvrtek.

Čtěte více:
Záruba: V televizi chystáme revoluci »
Souhrn 1. kola extraligy »

"Jednáme o tom, kontrakt ještě není podepsán. Ale je pravděpodobné, že se dohodneme," potvrdila serveru šéfka agentury BPA, která vlastní marketingová práva na extraligu, Jana Obermajerová.

Problémem by prý neměly být ani přesuny v termínové listině. "Jsme ve fázi výběru a jednání o konkrétních utkáních. O přenosy na Nově mají kluby zájem," říká Obermajerová.

To potvrzuje i generální manažer Pardubic Zbyněk Kusý. "Vstup Novy do extraligy vnímáme pozitivně. Je to další propagace hokeje," tvrdí. Změna termínů, které se leckde musí řešit i půl roku dopředu, je podle něho marginální problém.

"Pokud nám bude hrozit čtvrteční zápas a ČEZ Arena nebude k dispozici, dá se to vyřešit," řekl serveru. Nova tak zřejmě od října odvysílá dvacet zápasů základní části, play off už bude patřit jen na obrazovky České televize.

Hokej na Facebooku

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud