14. srpna 2009 • 16:55

Chomutov se zlobí: Už jsme byli dohodnutí

Autor: ška, tov
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení Chomutova neskrývá zklamání z jednání vedení hokejistů Mladé Boleslavi o prodeji extraligové licence. A z prvoligového klubu zní: "Využili nás jako nátlak na škodovku."



Což by potvrzovalo i informace, že dnes vedení boleslavského klubu jednalo o budoucnosti klubu s automobilkou Škoda o zvýšení finanční podpory.

Jak měl vypadat hokejový obchod čtěte zde »

Mladá Boleslav to však popřela, stejně jako zprávy o tom, že by byla blízko k dohodě o prodeji licence prvoligovému Chomutovu.

"S automobilkou Škoda jsme nejednali. Máme dlouholetý kontrakt, který nám dává určitou jistotu a vždycky nám ji dával," tvrdí šéf klubu Jan Plachý.

Ten jednání s Chomutovem považoval jen za jednu z variant, kdyby se Boleslavi nepovedlo zaplnit mezeru v rozpočtu, která vznikla odstoupením některých sponzorů.

"Ve hře byly všechny varianty. Jsme rádi, že jsme peníze sehnali, klub je zajištěný," říká Plachý.

Podle Chomutova už však byla jednání o prodeji licence v dost pokročilém stádiu."V podstatě jsme byli dohodnuti a podnikali jsme všechny potřebné kroky, abychom mohli hrát nejvyšší soutěž," říká David Dinda, marketingový manažer a tiskový mluvčí Chomutova.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud