29. prosince 2009 • 21:00

36. kolo: Slavia padá dál, Kometa vydřela výhru

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUHRN - Hokejisté Komety Brno jsou sice v extralize stále poslední, ale rozhodně na nelichotivém místě nechtějí zůstat. Ve 36. kole zdolali poprvé v sezoně Zlín a připsali si už páté vítězství ze šesti posledních zápasů. Naopak Slavii se stále nedaří, prohra s Pardubicemi byla už pátá v řadě.



Bitka mezi hráči Slavie a Pardubic v brankovišti gólmana Slipčenka.
Bitka mezi hráči Slavie a Pardubic v brankovišti gólmana Slipčenka.

Brno - Zlín 4:3 (1:0, 2:1, 1:2)

Chcete-li najít nejnovější extraligový hit, podívejte se na Kometu Brno. Nováček je sice dál poslední, ale pod novým koučem Jeřábkem se zvedl, pět z posledních šesti partií vyhrál. V domácím vypjatém derby udolal Zlín, který však mocně dotíral až do konce.

Více informací -

Vítkovice - Boleslav 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)

Hokejisté Vítkovic potvrdili výhru z minulého kola na Slavii a před vlastními fanoušky porazili Mladou Boleslav 2:1. Potvrdila se tak statistika vzájemných zápasů obou soupeřů a opět vyhrál domácí tým. Oba góly Ostravanů vstřelil obránce Richard Stehlík.

- Více informací -

Plzeň - Třinec 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)

Jedenáctý korálek na vítězném náhrdelníku. Plzeňští hokejisté navázali na předchozích deset výher v řadě a přetlačili doma silný Třinec. Lídr tabulky si posichroval svou pozici a udržel si na špici pětibodový náskok před tandemem Vítkovice – Pardubice.

- Více informací -

Kladno - Liberec 6:3 (2:2, 3:1, 1:0)

Kladenský stadion viděl utkání dvou zdravotně oslabených týmů, ve kterém se nakonec radoval domácí tým po výhře 6:3 nad Libercem. Dvěma góly se o to zasloužil útočník Radek Bělohlav. Hostující Tygři tak prohráli už čtvrtý zápas v řadě.

- Více informací -

Litvínov - Sparta 2:1 (0:1, 0:0, 2:0)

Kdo vyrazí na souboj Litvínova se Spartou, nikdy neprohloupí. Může si být jistý, že uvidí vypjatou partii, pravou hokejovou bitvu. Jedné takové byl svědkem poprvé v sezoně vyprodaný stadion Ivana Hlinky. Napěchované tribuny se po vítězné trefě kapitána Roberta Reichla 24 sekund před koncem třetí třetiny utápěly v euforii.

- Více informací -

Slavia - Pardubice 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)

Hokejisté pražské Slavie pokračují v sérii nevydařených výkonů. V 36. kole prohráli doma s Pardubicemi 1:2 a připsali si již pátou prohru za sebou. Doma prohráli již jedenácté z devatenácti utkání.

- Více informací -

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud