13. prosince 2009 • 20:00

33. kolo: Vampola sestřelil Slavii, Kometa vyhrála ve Vítkovicích

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Plzně zvítězili především díky pěti bodům Vampoly na Slavii 7:5. Dokonalý obrat se povedl i Kometě, která vyhrála ve Vítkovicích 3:2, přestože prohrávala po první třetině o dvě branky. V dalších zápasech vyhrál Litvínov v Liberci, Třinec ve Varech, Zlín na Spartě, Boleslav nad Kladnem a Pardubice zničily České Budějovice.



Zdeněk Orct nebude na zápas proti Plzni v dobrém vzpomínat.
Zdeněk Orct nebude na zápas proti Plzni v dobrém vzpomínat.

Slavia - Plzeň 5:7 (1:2, 2:4, 2:1)

Skvostný večer zažil na ledě pražské Slavie plzeňský útočník Petr Vampola, který se na divokém vítězství hostů v poměru 7:5 podílel pěti body. V brance domácích vystřídal po čtvrté brance Zdeňka Orcta Neruda.

- Více informací -
- Byli jsme jasně lepší, tvrdí Vampola >>>
-Vondrka: Můj hattrick na výhru nestačil >>>

Vary - Třinec 2:4 (1:0, 1:2, 0:2)

Hokejisté Karlových Varů stále nemohou vybřednout z nepřesvědčivých výkonů. V dnešním 33. kole extraligy podlehli na svém ledě Ocelářům z Třince 2:4 a dále se trápí ve spodní  polovině tabulky.

- Více informací -

Sparta - Zlín 2:5 (0:1, 1:2, 1:2)

Hokejisté Zlína zvítězili ve 33. kole extraligy na ledě Sparty 5:2 a připsali si již své páté vítězství v řadě. Hostům vyšel vstup do utkání, když první třetinu vyhráli o jeden gól, stejným poměrem dominovali i ve druhé části. Pražané na zvrat v závěru zápasu již neměli.

- Více informací -

Liberec - Litvínov 1:4 (0:2, 0:0, 1:2)

Hokejisté Liberce prohráli po čtyřech výhrách v řadě s hosty z Litvínova 1:4. Chemici položili základ svému vítězství hned po jedenácti minutách hry, kdy se ujali dvoubrankového vedení.

- Více informací -
- Hübl: Přijeli jsme do Liberce loupit body >>>

Vítkovice - Brno 2:3 (2:0, 0:2, 0:1)

Hokejisté Komety Brno překvapivě vyhráli na ledě Vítkovic 3:2, když prohrávali po první třetině již 0:2. Moravané tak nadále živí pod novým trenérským vedením šanci na to, aby se ještě vyhnuli baráži.
- Více informací -
-
- Varaďa: Z gólu mám obrovskou radost >>>
Vfdaícefdsafafa

Pardubice - Budějovice 5:0 (2:0, 2:0, 1:0)

Hokejisté Pardubic porazili ve 33. kole extraligy na svém ledě České Budějovice přesvědčivě 5:0. O výsledku utkání bylo rozhodnuto již po dvou třetinách, po kterých vedli domácí 4:0. Ani v závěrečné části hosté skórovat nedokázali a branku tak po prohře s Kometou nevstřelili již dvě utkání po sobě.

- Více informací -
- Budeme mít do přestávky klid, říká spokojený Koukal >>>

Boleslav - Kladno 2:1 po náj. (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0)

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili ve 33. kole extraligy na svém ledě Kladno po samostatných nájezdech 2:1. Aspoň bod zajistil hostům pět minut před koncem normální hrací doby Martin Procházka.

Více informací -

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
2
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud