28. prosince 2009 • 12:33

ČT vrací úder Čechovi: Zlepši se a nekritizuj!

Autor: blesk.cz, qp
Vstoupit do diskuse
26
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká televize kárá Petra Čecha, že není tak dobrý, jak si on sám myslí! Na svou obranu, že moderátor Jakub Železný nepoužil žádné kontroverzní a jízlivé otázky, vzkázala českému brankáři, ať se raději snaží zlepšit své výkony!



Co řekl Jakub Železný v rozhovoru s Davidem Trávníčkem, jednatelem společnosti Sport Invest, která zastupuje Petra Čecha.

„To jsem ještě nezažil. Velice se mě Železného arogantní a konfrontační tón dotknul. Navíc mi nebylo v rozhovoru umožněno pozdravit diváky. Proto jsem nakonec nesouhlasil s odvysíláním videa,“ řekl Čech k celé věci.

Čtěte dále:
Pořádající agentura se omluvila za chování Železného »
Čech válčí s Českou televizí: Urazili mě »

A reakce České televize? „Litujeme, že se Čech místo zlepšení výkonů věnuje podobným komentářům,“ prohlásil Železný přes mluvčího Ladislava Štichu.

A dokonce dodal: „Nehodlám se podílet na neoprávněném budování kultu hvězdné osobnosti Petra Čecha.“

Petr Čech před zápasem Ligy mistrů v Madridu
Petr Čech před zápasem Ligy mistrů v Madridu

Dále čtěte:
Drama v Anglii! Čech narazil hlavou do tyče »
Petr Čech: Prostě MUSÍ být pan dokonalý »

Petra Čecha kvůli mediálnímu sporu s ČT pravděpodobně nečekají lehké týdny. Svým prohlášením si nejenže znepřátelí zmíněnou televizi, ale také zřejmě vyvolá opětovné diskuse na svou formu.

On sám se však nehodlá dále ve sporu angažovat. A chce se plně soustředit na své výkony v londýnské Chelsea. Dnes od 16:00 jej čeká ligový duel s Fulhamem.

Co řekl Jakub Železný v rozhovoru s Davidem Trávníčkem, jednatelem společnosti Sport Invest, která zastupuje Petra Čecha.
Železný: Tak osmé místo pro Petra Čecha, co?

Trávníček: Určitě výborné.

Železný: Tak určitě je lepší než 25. místo, kde je momentálně naše fotbalová reprezentace, ale Petr za to samozřejmě nemůže.

---

Železný:
Jak se Petrovi daří, teď v poslední době? Šly takové zvěsti a falešné větičky, že by snad mohl bojovat o místo jedničky v Chelsea. To byly zlé a falešné větičky slovy klasika, předpokládám.

Trávníček:
Souhlasím s vámi.

Železný: ... Slyšel jsem, že by už pak nemusel chodit na zápasy s tou helmou, protože na té lavičce by ji nepotřeboval.

Co si o celé kauze myslíte vy? Má k tomu Česká televize právo? Hlasujte v naší anketě a napište svůj komentář do diskuze pod článkem!

Vstoupit do diskuse
26

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud