10. prosince 2009 • 17:08

Mrtvý Kocman (+39): Doma pláče žena a dvě dcery

Autor: Blesk Ondřej Požár
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
VŠECHNA VIDEA ZDE

Černý Jeep Grand Cheerokee, u něhož měnil krátce před smrtí Petr Kocman (+39) kolo, stojí před domem bývalého fotbalisty v Jinačovicích u Brna.



Blesk.cz Někdejší ligový pravý záložník zastavil v odstavném pruhu dálnice D1 u Domašova směrem na Brno a podle všeho chtěl po defektu vyměnit levé přední kolo. To bylo včera na stojícím voze lehce podhuštěné, jinak autu nic není.

Čtěte dále: Fotbalista Kocman (†39) zemřel. Smetl ho kamion

„Stál v odstavném pruhu. To, co udělal, se může stát každému. Prostě šel pro rezervu, která mu pak vyklouzla z náruče. A na dálnici bohužel stačí udělat krok za čáru a stane se neštěstí,“ uvedl policista Bohumil Malášek.

451371:gallery:true:true

Poté, co Kocmana smetl kamion, narazilo vyměňované kolo do projíždějící dodávky. Kdo černé terénní auto s pohonem všech čtyř kol nakonec z místa neštěstí odvezl do Jinačovic, není jasné. Kocmanova žena to neprozradila.

Kromě ní po Kocmanovi, který naposledy pracoval u brněnské výtahářské firmy, zbyly i dvě dcery (8 a 15 let). „Byl to vynikající kamarád, vždy ochotný pomohl a nikoho neodmítl. Jeho smrt je obrovský šok!“ řekl spoluhráč Jan Maroši.

Dům, v němž žil Petr Kocman s manželkou a dvěma dceramiFoto Ondřej Požár BLESK

"Je to strašná zpráva, byl to krásnej člověk. Mám z toho slzy v očích," řekl jeho bývalý trenér Petr Uličný. "Byl to můj hráč, znám jeho mámu i manželku. To je hrůza, co se stalo. Petr byl hrozný poctivec, běhal na pravé záloze, byla krása mít ho v týmu."

Kocmanova smrt má nádech záhady. Více čtěte v pátečním vydání deníku Blesk.

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud