Stanislav Hrabě
24. května 2009 • 21:28

Hašek získal s Al Ahlí mistrovský titul

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

„Nechte mě dokončit práci, pak se vyjádřím,“ vzkazoval Ivan Hašek z Dubaje po celé jaro na výzvy, zda přijme kandidaturu na místo předsedy ČMFS. Nyní tato chvíle nastala – s klubem Al Ahlí získal titul v šampionátu Spojených arabských emirátů.



Říká se, že poslední krok bývá nejtěžší, svěřenci českého trenéra ho však zvládli: vyhráli na půdě Al Šabábu 3:1. Nepoložil je ani vlastní gól, který znamenal snížení na 2:1.

Největší konkurent Al Džazíra s přehledem zdolal Adžmán 4:1 na jeho půdě, když domácí korigovali až v závěru. „Předpovídal jsem, že Al Džazíra neztratí v závěru ani bod,“ připomenul Hašek šest výher soupeře za sebou. Jeho Al Ahlí však jednobodový náskok v posledních třech kolech uhájil a stal se mistrem.

Český odborník si tak připsal další výrazný úspěch na trenérském poli. „V Emirátech se počítá jen triumf, ostatní je neúspěch,“ nastiňuje místní prostředí. Očekává, že mu bude nabídnuto prodloužení smlouvy s výrazně lepšími finančními podmínkami. „Ale já už chci tady skončit. To teplo je nesnesitelné,“ naráží na padesátistupňová horka.

Několikrát zdůrazňoval, že se ke kandidatuře na místo předsedy ČMFS vyjádří, až svou práci v Dubaji dokončí. Misi splnil, získal titul a je na tahu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud