3. června 2009 • 16:30

SuperReal: po Kaká i Ronaldo?

Autor: dl
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO, FOTO - Za obrovskou sumu přivedou Kaká, ale bossové Realu Madrid ještě nemají dost. „Ano, stále trvá i náš zájem o Cristiana Ronalda, potvrzuje šéf „bílého baletu“ Florentino Perez. A vzduchem létají neskutečné sumy. Našel snad Real poklad starých Aztéků?



Kaká, hvězda AC Milán, má podle španělských médií přijít na San Bernabeu za 65 milionů eur, což je 1,74 miliardy korun. Podle anglického listu The Sun je ve hře dokonce 62 milionů liber, což by bylo 1,9 miliardy korun.

Podle tohoto údaje by byl přestup Kaká světovým rekordem, který by předčil i Perézův nákup z roku 2001. Tehdy na San Bernabeu přivedl Zinédina Zidaneho za 47 milionů liber.

KAKÁ A RONALDO UKAZUJÍ SVÉ UMĚNÍ



Jeden by si řekl: jestli vyplatí tak obrovské peníze za Kaká, na žádnou další superhvězdu už mít nemohou. Omyl... „Ne, smlouvu s Cristianem Ronaldem podepsanou nemáme. Ale jsem si jistý tím, že to, co se často jeví jako velmi drahé, bývá často to nejlevnější,“ pustil se Pérez do tajuplného filozofování. „Máme zdroje na to, abychom vytvořili fenomenální tým.“



A na koho mají ještě v Realu Madrid políčeno? Na Francka Ribéryho, fenomenální francouzské křídlo, nyní ve službách Bayernu Mnichov. Po něm mimochodem touží i Chelsea.

Její nový kouč Carlo Ancelotti měl ovšem stejně jako Real na první řádce seznamu vysněných posil svého oblíbeného svěřence z AC Milán - ano, Brazilce Kaká. Podle posledních zpráv se prý na Stamford Bridge rozhodli, že luxusní nabídku Realu finančně ještě přebijí!

Velká přestupová ruleta letošního léta se rozjela – máme se na co těšit!


NEJDRAŽŠÍ FOTBALOVÉ TRANSFERY
JMÉNO
ODKUD - KAM mil. eur
Zidane Juventus-Real 73,5
? Kaká Milán-Real 65
Figo Barcelona-Real 60
Crespo Parma-Lazio 55
Buffon Parma-Juventus 54,1
Mendieta Valencia-Lazio 48
Ševčenko Milán-Chelsea 46
Ferdinand Leeds-MU 46
Vieri Lazio-Inter 45
Ronaldo Inter-Real 45
Robinho Real-ManCity 43
Verón Lazio-MU 42,6
Rui Costa Fiorentina-Milán 42,6
Nedvěd Lazio-Juventus 41,2
Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud