13. června 2009 • 12:10

Na Ribéryho si připravte 90 mil. liber

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bláznivým obchodům mezi fotbalovými giganty není konec. Po Kaká a Ronaldovi se licituje o ceně další hvězdy. Je jí Franck Ribéry, záložník po kterém touží kouč Manchesteru United Alex Ferguson. Bayern Mnichov si ho cení na 90 milionů liber.



Ferguson je velkým obdivovatelem francouzského křídelníka, který by v jeho mužstvu měl nahradit právě Ronalda, který je na odchodu do Realu Madrid. Částka za přestup? 80 milionů liber.

Ani prostředky získané z tohoto gigantického transferu by však anglickému šampionovi k angažování Ribéryho nestačily. Bayern chce za svou hvězdu ještě o deset milionů liber víc.

„Jsme ochotní jednat je o velmi seriózních nabídkách. Naše podmínky musí být striktně dodrženy,“ říká generální manažer bavorského velkoklubu. „A pokud o takové koupi někdo uvažuje, musí mít šílené myšlenky,“ dodává.

„Šílené“ myšlenky jednoznačně má prezident Realu Madrid Florentino Pérez. Na letošní léto si připravil 220 milionů liber. Více než polovinu z tohoto obnosu už rozfofroval a získal Kaká s Ronaldem. Ale nevzdává ani boj o Ribéryho. Do Mnichova poslal na jednání svou pravou ruku, legendu světového fotbalu, Zinedina Zidaneho…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud