28. ledna 2009 • 21:31

Kadlec pomohl Leverkusenu k postupu v poháru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový obránce Michal Kadlec dnes pomohl gólem k vítězství Leverkusenu 3:1 nad Chotěbuzí v osmifinále Německého poháru. Bayer, jenž dnes odehrál svůj první zápas v düsseldorfském "exilu", postoupil mezi nejlepších osm týmů poprvé po šesti letech.



Kadlec se trefil po rohu po necelé půlhodině hry a zvýšil na 2:0. Jeho tým, který v Düsseldorfu kvůli rekonstrukci své arény odehraje všechny domácí jarní zápasy, si už vedení pohlídal.

V dresu poraženého celku odehrál celé utkání další český reprezentant Jan Rajnoch, jenž přestoupil začátkem měsíce z Mladé Boleslavi.

V druhém dnešním duelu mezi bundesligovými týmy byly úspěšnější Brémy, jež vyhrály 2:1 v Dortmundu. Wolfsburg i s českým obráncem Janem Šimůnkem v základní sestavě deklasoval 5:1 druholigový Rostock, naopak prvoligové Karlsruhe podlehlo doma 0:1 Wehenu, jenž hraje o soutěž níž.

Osmifinále fotbalového Německého poháru:
Leverkusen - Chotěbuz 3:1,
Dortmund - Brémy 1:2,
Karlsruhe - Wehen (II) 0:1,
Wolfsburg - Rostock (II) 5:1.


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud