15. června 2009 • 16:26

Mourinho chce Deca s Carvalhem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italský fotbalový mistr Inter Milán by rád získal portugalské duo z Chelsea, brazilského rodáka Deka a obránce Ricarda Carvalha. Uvedl to prezident klubu Massimo Moratti.



Pod současným koučem Interu Josém Mourinhem hrál Deco v Portu, se kterým zvítězil v Lize mistrů před pěti lety. Po nástupu impulzivního trenéra na lavičku Chelsea přišel do londýnského týmu i jeho krajan Carvalho.

"Trenér nás požádal o tyto hráče a my se snažíme mu udělat radost. Nejsme s Chelsea sice ještě dohodnuti, ale věřím, že brzy budeme," řekl Moratti.

Deco přestoupil do Chelsea loni z Barcelony a několikrát vyjádřil nespokojenost s tím, že nedostává tolik příležitostí na hřišti.

Ricardo Carvalho

Ricardo Carvalho Ricardo CarvalhoFoto Michal Beránek (Sport)

Dalšími posilami Interu by měli být útočník Diego Milito a záložník Thiago Motta z Janova. Velkým přáním vedení i fanoušků milánského klubu je udržení švédského reprezentanta Zlatana Ibrahimovice.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud