5. března 2009 • 14:29

Kováč a Medková mají miminko: Radka!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Báječné období zažívá fotbalový reprezentant Radoslav Kováč. Chytil ve West Hamu United a včera odpoledne mu jeho o čtyři roky mladší přítelkyně Klára Medková ve Vyškově porodila syna Radka.



Pyšný otec, který kvůli povinnostem v klubu nemohl být u porodu a v den velké události odehrál za West Ham vítězný ligový zápas ve Wiganu, zamířil za svými blízkými až dnes.

Jen co Kováč v poledne přistál na pražském ruzyňském letišti, už pospíchal do vyškovské nemocnice. "Když už jsem nestihl porod, tak je skvělé, že jsme zrovna teď dostali třídenní volno a můžu za Klárčou a malým jet. Do soboty budu u nich, pak se musím vrátit," popisoval Kováč.

West Ham o víkendu nehraje, protože Premier League má přestávku a z bojů v Anglickém poháru, které jsou na programu nyní, už "Kladiváři" vypadli. Kováč prý porod na dálku hodně prožíval.

Kováč na Picadelly Circus v Londýně
Kováč na Picadelly Circus v Londýně


V noci z úterý na středu prakticky nezamhouřil oka, jak byl napjatý. "Byly to nervy," připustil bývalý hráč Olomouce a pražské Sparty.

"Ve středu v půl čtvrté ráno mi volala Klárčina maminka, že se to asi blíží. A v půl druhé odpoledne to bylo hotové. Těžko lze popsat, jak jsem šťastný, že to všechno dobře dopadlo," popisoval Kováč. Zápas ve Wiganu tak už odehrál jako novopečený otec, jeho euforii ještě umocnila těsná výhra 1:0.

Pak český fotbalista cestoval s týmem zpět do Londýna, dnes ráno naskočil na první letadlo a zamířil do Prahy, odkud putoval do vyškovské porodnice.

"Jsem pěkně unavený, dva dny jsem skoro nespal a mám za sebou dost nabitý program. Ale nemůžu se dočkat, ještě jsem malého ani neviděl na žádné fotce," těšil se Kováč.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud