14. března 2010 • 20:26

Podlehli jsme euforii, mrzelo boleslavského kouče

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Místo toho, aby v závěru utkání zavřeli bránu, začali útočit. Fotbalisté Mladé Boleslavi chtěli rozhodnout o vítězství nad Spartou druhým gólem, což se jim nevyplatilo. „Takový pokyn jsem svým svěřencům nedal,“ zlobil se Karel Stanner, trenér poražené Mladé Boleslavi.



Ještě v 86. minutě Mladoboleslavští vedli nad Spartou 1:0. Jenomže pak stačilo pět minut a všechno bylo jinak. „Po dvou standardních situacích jsme inkasovali,“ smutnil kouč středočeského celku Stanner.

O vyrovnávací branku se postaral Ondřej Kušnír, skóre otočil Libor Sionko. „Utkání bylo pro diváka určitě zajímavé,“ řekl trenér Sparty Jozef Chovanec.

Ne však pro Stannera, jehož svěřenci na konci utkání propadli.

„Podlehli jsme nějaké euforii. Objevovali se situace, kdy soupeř chodil před koncem tři na tři. Závěr jsme zkrátka nezvládli a byli po zásluze potrestáni,“ poznamenal.

Naopak Chovanec byl po dlouhé době s předvedeným výkonem hráčů Sparty spokojený. „Byli jsme daleko lepší a koncentrovanější než v předchozích zápasech,“ uvedl letenský kouč.

Jeden problém však u sparťanů přetrvává – bídná koncovka. Ačkoliv vstřelili dvě branky, několik dalších jich zahodili.

„Měl jsem jisté obavy, že branku nevstřelíme. Často jsme se dostali do protiútoku, ale řešení koncovky bylo špatné. Chybí nám klid,“ dodal Chovanec.

Na chvilku však může problémy hodit za hlavu. Díky vítězství v Mladé Boleslavi fotbalisté Sparty snížili náskok prvních Teplic na jediný bod.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud