28. listopadu 2009 • 19:31

Kerič: Takhle jsem se snad ještě neradoval

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatímco po skončení minulé sezony se liberecký fotbalista Andrej Kerič radoval s 15 vstřelenými brankami z ceny pro nejlepšího ligového kanonýra, v tomto ročníku čekal na svůj premiérový zásah až do 16. kola proti Mladé Boleslavi. Chorvatský útočník dnes pomohl Slovanu k výhře 2:0 a po zápase připustil, že se mu hodně ulevilo.



"Já myslím, že takhle jsem se po gólu snad ještě nikdy neradoval. Dneska to šlo všechno ze mě pryč, jak se říká. Nakonec to přišlo, i když až na konci podzimu. Můžu jen říct, že je škoda, že skončil podzim," uvedl v rozhovoru s novináři Kerič.

Dlouhou střeleckou mizérií se trápil. "Prožíval jsem to velmi špatně. Byl jsem hodně nervózní a naštvaný. Když jsem přišel domů, nechtěl jsem ani s nikým mluvit, jen mít svůj klid. Nebyl jsem na to zvyklý. Když jsem přišel, dával jsem góly skoro pravidelně. Teď najednou nic. Kdyby aspoň Slovan vyhrával a hrál dobře. Jenže všechno bylo špatně," pokračoval Kerič.

Probuzený Liberec deklasoval Mladou Boleslav >>>

Loni dal na podzim šest branek, letos se poprvé dočkal až v předehrávaném jarním kole. "Celý podzim byl takový turbulentní. Byl jsem víc zraněný než dříve. Nehrál jsem tři, čtyři zápasy, nebo byl na lavičce po zranění. Hrál jsem špatně. Jak se mně podzim nepovedl, tak se nepovedl ani celému Slovanu," prohlásil Kerič.

Dnešní zápas však Liberec zvládl na jedničku. "Hráli jsme výborně, Boleslav jsme do ničeho nepustili. Možná Poláčka, jak šel sám na brankáře. Ale potom nic. Je důležité, že jsme skončili ten špatný podzim výhrou. Musíme se dobře připravit na začátek jara a zkusit se posunout dopředu. 20 bodů je na Slovan málo," řekl Kerič.

Rozzlobený Uhrin: Takhle se o poháry nehraje >>>

A jak viděl svoji trefu z 64. minuty? "Ani si pořádně nepamatuji, jak se to seběhlo. Myslím, že ještě jeden hráč Boleslavi šel do skluzu. Kdyby to Procházka netečoval, možná by to ani nešlo do brány," dodal s úsměvem.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud