28. listopadu 2009 • 19:08

Rozzlobený Uhrin: Takhle se o poháry nehraje

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladoboleslavský kouč Dušan Uhrin svůj tým nepoznával, rozjetí Středočeši v Liberci zcela propadli a prohráli 0:3. "Jsem hluboce nespokojen, takhle si to nepředstavuju. Nevím, co najednou udělalo ten obrat. Máme šňůru, hrajeme dobře a najednou přijde takovéhle utkání a my nehrajeme vůbec nic. Hráči si musí uvědomit, o co hrají. Takhle se o poháry nehraje," zlobil se Uhrin na tiskové konferenci.



Na hře svého týmu nenašel nic pozitivního. "V první půli jsme měli nějaké šance, ale v připadalo mi, že nejdeme důrazně do jediného balonu v pokutovém území, takže jsme ani nemohli dát gól. Chyběl nám důraz, chyběla nám zodpovědnost na hřišti. Nehráli jsme přímočaře, neběhali jsme. Tím nechci snižovat výkon Liberce, ale připadalo mi, že hráči ani nehrají na branku, jen nějakou poziční hru. Prostě jsme to utkání odflákli," dodal Uhrin.

Kerič: Takhle jsem se snad ještě neradoval >>>

Liberecký kouč Josef Petřík se ve svém druhém utkání po převzetí mužstva po odvolaném Ladislavu Škorpilovi dočkal premiérového vítězství. "Bylo pro nás obrovskou výzvou v poslední utkání podzimu před našimi fanoušky porazit takovýhle mančaft, jakým je Boleslav. Snažili jsme se soupeře dostat pod tlak, snažili jsme se presovat a hrát aktivně a důrazně, z čehož se rodily šance. Jsem rád, že hráči poznali, že takováhle poctivá práce přináší výsledky. Doufám, že to bude pokračoval dál," řekl Petřík.

Probuzený Liberec deklasoval Mladou Boleslav >>>


Nechtěl spekulovat, zda by mu dnešní výborný výkon mohl pomoci k setrvání u týmu, kde je jako dočasný kouč. "Já jsem hlavně rád, že jsem dostal tuhle šanci a znova si zkusil trénování. Jsem Liberečák, přišel jsem do Liberce v roce 1981 a je to moje srdeční záležitost. Můj úkol byl dovést mužstvo k přestávce a co bude dál, není otázka pro mě, ale pro vedení. Objevují se různé spekulace, ale já to komentovat nemůžu, protože žádné konkrétní informace nemám," dodal Petřík

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud