10. listopadu 2009 • 13:37

Naštvaný Vízek: Jarolím zničil Slavii!

Autor: spo, ahm
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po dalším zaváhání pražské Slavie a konci kariéry Vladimíra Šmicra se internacionál Ladislav Vízek ostře pustil do trenéra Karla Jarolíma. „Vydusil Šmícu. Předtím vykopnul Brabce. Jarolím ničí mužstvo,“ řekl pro deník Sport.



Vízek nemůže skousnout, jak kouč Jarolím zametl s jeho zetěm Vladimírem Šmicrem. „Byl z toho úplně špatnej. Takovýhle konec si Šmíca nezasloužil. Jarolím s ním zametl jako s malým klukem a to mu nikdy neodpustím,“ prohlásil Vízek.

Podle jeho názoru to byl další špatný krok, který Jarolím ve Slavii udělal. „Prostě řádí, jinak to říct neumím. V kabině je prej dusno, stres. Za takovou atmosféru vždycky může jedině trenér,“ myslí si. "Pro kabinu Slavie by každopádně odchod Jarolíma byl vysvobozením."

Trenér Karel Jarolím na tiskové konferenci.Foto ČTK

Ve Slavii se tak podle Vízka znovu opakuje historie. Dokáže se rozložit sama a zevnitř. „A právě tohle nechápu. To umí jedině oni. Prostě se potopí sami a všichni kolem jim akorát poděkují,“ uvedl Vízek, podle něhož klubu pomůže jedině změna trenéra.

Koho by v Edenu přivítal? „Říkal jsem si, co kdyby to byl Rada. Jasně, každý mu teď omlátí o hlavu reprezentaci a pokaženou kvalifikaci, jenže na klubový úrovni se mu dařilo,“ dodal Vízek.

Celý komentář Ladislava Vízka čtěte ve středečním deníku Sport

Vstoupit do diskuse
6

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud