10. listopadu 2009 • 11:11

Fanoušci Slavie prodávají v dražbě Jarolíma

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete si koupit trenéra, který získal dva mistrovské tituly? Žádný problém. Slávističtí fanoušci dali do prodeje jejich někdejšího oblíbence kouče Karla Jarolíma. Počáteční cena činí jednu korunu. Kupující získá použité zboží zabalené do dárkové mašle.



Vypadá to jako vtip, ovšem aukce Karla Jarolíma svědčí o tom, že některým příznivcům Slavie dochází s jeho rozhodnutími trpělivost. Sice dokázal dvakrát remizovat s Valencií, ale na domácí scéně děs a hrůza.

Slávisté naposledy remizovali s Plzní 0:0, což mimo jiné donutilo klubovou legendu Vladimíra Šmicra ukončit profesionální kariéru.

„Nejsme na tom dobře, na první Teplice ztrácíme dvanáct bodů, ale jen tvrdou prací se dostaneme zpět na vítěznou vlnu,“ pronesl po utkání Jarolím. „O krizi bych nemluvil, trápí nás pouze koncovka,“ doplnil kapitán Marek Suchý.

Planá slova ale některé fanoušky už příliš nevzrušují. A dělí se na dva tábory. Jeden se trenéra zastává a hájí jej tím, že dovedl Slavii na vrchol, ta druhá mu zase nemůže zapomenout zemětřesení v kádru, které zapříčinilo letošní špatné výsledky.

Někteří příznivci „sešívaného“ celku se proto rozhodli pro jasné a srozumitelné gesto – Karla Jarolíma prodat na Aukru!

Karel Jarolím na aukru. Karel Jarolím na aukru.Foto Sport

Co je k tomuto kroku přimělo? „Jedná se o recesi. Snad někoho pobaví, dost možná jiného i urazí. Ale hlavní jsou podle mého názoru příčiny, proč vůbec situace došla až sem,“ vysvětlil Sportu fanoušek pod přezdívkou Slaviator. A Jarolímovi vyčetl chyby zejména v přestupové politice.

Koučova počáteční cena v aukci činila jednu korunu. Kupují si jej mohli vyzvednout jedině osobně, zaplatit při převzetí a dokonce byl umožněn i prodej do zahraničí.

„Požadavky trenéra na hráče se vejdou do směšných 3 milionů eur na jedno přestupové období. Trenér je na hráče náročný, bez milosti se dokáže rozloučit po půl roce s hráči, které si předtím doslova vymodlil,“ popisuje prodávající své „zboží“.

„A pokud o tyto hráče neprojeví zájem žádný jiný klub, trenér je štědře postaví mimo tým. Samozřejmě, plat jim stále běží,“ pokračuje fanoušek s tím, že zájemci mají pro reference kontaktovat hráče Martina Abrahama, Goče Toleského či Amadou Cissého.

Prodávající v popisku vytýká Jarolímovi i jeho neortodoxní sestavy. „Aby zmátl soupeře, postaví středního záložníka na hrot útoku nebo stopera na defenzivní štít,“ napsal a doporučil před jeho pořízením doplnit zásoby bičů.

Kupující dokonce mohl obdržet Jarolíma zabaleného do dárkové mašle a navíc dostat zdarma luxusní zapalovač značky „Obrana hoří“.

Pár hodin po zahájení aukce byli správci portálu donuceni dražbu stáhnout. "Byla v rozporu s obchodními podmínkami," uvedli.

Počáteční částka: 1,- Kč
Stav zboží: použité
Aukce trvá do 17. listopadu

Celý popis:
Přejete si trenéra, který dokáže být úspěšný? Karel Jarolím je ideální volba pro váš tým! Jeho pořízení není nákladné. Nákladný není ani plat. Požadavky trenéra na hráče se vejdou do směšných 3 milionů eur na jedno přestupové období.

Trenér je na hráče náročný, bez milosti se dokáže rozloučit po půl roce s hráči, které si předtím doslova vymodlil. A pokud o tyto hráče neprojeví zájem žádný jiný klub, trenér je štědře postaví mimo tým. Samozřejmě, plat jim stále běží. Pro reference kontaktujte Martina Abrahama, Goce Toleského či Amadou Cissého.

Trenér je známý svými již tradičně neortodoxními sestavami. Aby zmátl soupeře, postaví středního záložníka na hrot útoku či stopera na defenzivní štít. Doporučejeme však pouze, pokud uvažujete o jeho pořízení, doplnit zásoby bičů. Právě těmi trenér Jarolím podle svých slov vládne nad svými hráči.

Předání zboží proběhne osobně na stadionu v Edenu. Trenér Jarolím bude zabalen do dárkové mašle a kupující navíc ZDARMA obdrží luxusní zapalovač značky "Obrana hoří".

Vyjádření Aukro.cz: Tato aukce byla v rozporu s obchodními podmínkami a proto byla odstraněna zaměstnanci Aukra. Prodejce obdržel e-mail s detailním vysvětlením důvodu zrušení aukce.

Karel Jarolím se rozčiluje v průběhu derby se Spartou
Karel Jarolím se rozčiluje v průběhu derby se Spartou

Vstoupit do diskuse
4

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud