24. října 2009 • 20:15

Strnad dal gól "klokanům" a vyhrál dvě večeře

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dal gól svému bývalému klubu a jako nášup v sázce vyhrál dvě večeře. Ostravskému fotbalistovi Miloslavu Strnadovi vyšel zápas proti Bohemians 1905, odkud v létě na Bazaly přestoupil, na výbornou.



"Sice jsem nesplnil slib, že dám dva góly, ale i tak jsem šťastný," řekl novinářům Strnad.

Strnad si svůj moment slávy prožil zhruba po půlhodině, když po rohu povedeným volejem poslal do sítě Tchuřův rohový kop. "Nacvičené to bylo tak, aby gól dal Aleš Neuwirth. Ale tím, že tam strhnul s Nandem nějaké hráče, jsem se k míči dostal já. Asi to bude nový signál," vtipkoval Strnad.

BANÍK POKRAČUJE V EUFORII, PORAZIL "KLOKANY" >>>

Jeho střelecké představení tím nemuselo skončit. Už ve druhé půli měl na hlavě po dalším rohu i druhý gól, ale tentokrát míč v pádu spíše trochu komicky hlavou místo do sítě vrátil zpátky do hry. "Radek Sňozík míč ještě přede mnou trochu škrtl, takže jsem to vyrazil ven za něj. Asi mi poděkuje, že to pro ně nakonec nebyl debakl," řekl Strnad.

Osmadvacetiletý útočník strávil ve Vršovicích několik sezon. V létě ho stáhl do Ostravy jeho bývalý trenér Miroslav Koubek, pod kterým působil na hostování v Čáslavi. I když v Bohemians už s ním nepočítali, satisfakci necítil.

SLEDOVALI JSME ONLINE >>>

"Odešel jsem v dobrém, nechtěl jsem se mstít. Ale samozřejmě mám radost, že mi to dneska vyšlo. Ani jsem v mých letech nebyl před zápasem nervózní, spíše jsem se jen strašně těšil," řekl Strnad.

S ohledem na jeho dlouholeté vazby na Klokany nebyla nouze o špičkování a nejrůznější sázky. I na této frontě triumfoval ostravský útočník. "Nebylo toho málo. Jednu večeři jsem vyhrál na Radkem Sňozíkem, druhou nad Michalem Dianem. Výhru si vyberu o dovolené v prosinci," usmál se Strnad.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud