28. září 2009 • 19:19

Mladá Boleslav na obranu Brna nevyzrála

Autor: Václav Hanzlík
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Fotbalisté Mladé Boleslavi nedokázali prolomit pevnou brněnskou obranu a v dohrávce 9. kola Gambrinus ligy remizovali na domácím hřišti 0:0. Z posledních šesti zápasů, včetně vyřazení z domácího poháru, nevyhráli ani jednou.



Napravit prachbídnou bilanci z posledních zápasů a utnout černou sérii bez vítězství, která trvá již od 15. srpna. Takový úkol dostali fotbalisté Mladé Boleslavi před včerejší dohrávkou s Brnem. Výsledek? Nesplněn. „Samozřejmě nejsme spokojení,“ potvrdil domácí kapitán Marek Kulič.

Utkání jsme sledovali ONLINE »


Jeho týmu se rozhodně nedala upřít snaha. Ze strany Mladé Boleslavi to bylo po celý zápas doslova „bušení“ do dobře pracující brněnské obrany. „Měli jsme devět rohů standardky, šance, ale gól prostě nedáme, přitom by nám strašně pomohl,“ postesknul si po bezbrankové remíze Kulič.

Polách: Gól visel ve vzduchu »

Stejná slova volil i kouč domácího celku Dušan Uhrin. „Každého soupeře doma zmáčkneme devadesát minut, ale jsme nedůrazní v pokutovém území. Jinak nemůžu hráčům absolutně nic vyčíst,“ pravil po zápase.

Souhrn 9. kola Gambrinus ligy »


Největší šance domácích přišly ve druhém poločase. Čtvrt hodiny před koncem překopl z blízkosti branku střídající Kysela. „Byl jsem tam sám, ale trefil míč holení. Smůla,“ sypal si popel na hlavu.

Další velká příležitost přišla ve chvíli, kdy hlasatel na stadionu oznámil, že sudí Jílek nastaví tři minuty. S pokusem Jana Rajnocha si však poradil brněnský brankář Bureš, jenž vyřešil i další ošemetné závary před svou brankou.

Šance mladoboleslavského Ondřeje Kúdely
Šance mladoboleslavského Ondřeje Kúdely


Hosté si tak po remíze se Spartou připsali další bod s těžkým soupeřem. „Jsem spokojený. Na víc jsme tady neměli. Byli jsme pod tlakem. Hold musím vzdát především naší obraně,“ pochvaloval si jejich trenér Miroslav Beránek, jenž řešil před zápasem především absenci Marečka s Rabušicem, kteří odjeli na mistrovství světa „20“ do Egypta.

„Jsou to naši klíčoví hráči. Trpěla jak hra dopředu, tak trochu i defenziva. Navíc se po dvaceti minutách zranil Jílek a museli jsme přeskupit obranu,“ vysvětlil Beránek.

Mladoboleslavští již hledí k dalšímu utkání v Jablonci. „Už to musí přijít,“ věří kapitán týmu Marek Kulič. Dočká se výhry?

FK Mladá Boleslav - 1. FC Brno 0:0
Rozhodčí: Jílek - Filípek, Pospíšil. ŽK: Rolko - Lira, Križko, Smutný. Diváci: 3985.

Mladá Boleslav: Šeda - Kúdela, Rajnoch, Rolko, Djalovič - Mendy, Procházka, Opiela (75. Sylvestre), Táborský - Kulič (72. Kysela), Lemessa (59. Pecka). Trenér: Uhrin.
Brno: Bureš - Križko, Dvorník, Jílek (19. Červínek), Dřížďal - Lira, Dostálek, Polách, Michna (72. Smutný) - Došek, Dalmo (84. Šural). Trenér: Beránek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud