27. srpna 2009 • 09:23

Sparta si brousí zuby na Matějovského

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud dnes Sparta postoupí přes NK Maribor do základní skupiny Evropské ligy, získá tím nejen jistotu pohárového podzimu, ale také částku přesahující třicet milionů. A část z této sumy by investovala do hráčů.



Jestliže Letenští slovinského mistra vyřadí, pokusí se podle informací spolehlivých zdrojů Sportu přivést na hostování Marka Matějovského!

„Ano, je to jedna z alternativ, o které se s Markem bavíme. Uvidíme, jak Sparta dopadne. Pokud se jí to podaří, pak budu Markovi, i když má nabídky i z Itálie a Německa, osobně doporučovat Spartu, a to jak z důvodů účasti v evropských pohárech, tak i kvůli reprezentaci," sdělil Sportu hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest.

Matějovský nehrává v Readingu ani po výměně trenéra Coppella, a proto uvažuje o změně prostředí. Není pravděpodobné, že by jej klub přímo prodal, jako nejreálnější varianta se jeví hostování.

Sparta bude do konce přestupního termínu shánět kreativního středního záložníka, protože Patrik Berger je po další operaci mimo hru do konce podzimní části. Zatím na jeho místě nastupuje Kamil Vacek.

Vstoupit do diskuse
2

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud