23. srpna 2009 • 20:24

Ten závěr mi hlava nebere, divil se Komňacký

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Jablonce se díky výhře na Kladně dostali alespoň na chvíli do čela tabulky, ale jejich kouč František Komňacký byl hodně nespokojen se závěrem utkání.



"Vítězství a zisk tří bodů by mě měly těšit, ale trenérská hlava mi nebere posledních 20 minut zápasu, kdy jsme mohli o výhru přijít. Do 70. minuty jsme předváděli slušný fotbal, ale pak nás Kladno začalo velice jednoduše přehrávat a vytvořilo si snad pět vyložených šancí na vyrovnání. Zasloužilo si bod," řekl Komňacký na tiskové konferenci.

Jablonec v Kladně nezastavila ani trapná chyba >>>

Jeho protějšek Martin Hřídel neskrýval zklamání, Kladno stále zůstává s jediným získaným bodem u dna tabulky. "Chtěli jsme v domácím prostředí naplno bodovat, protože jsme obě předchozí utkání prohráli, což se nám v minulé sezóně nestávalo. Soupeři jsme první poločas ulehčili. První branka byla vlastní, druhá padla po chybě našich nejzkušenějších hráčů," mrzelo kladenského kouče.

Po pauze se Středočeši zlepšili, ale naprosto selhali v koncovce. "Ve druhém poločase jsme si vytvořili více šancí než ve třech předchozích zápasech dohromady, ale bohužel jsme v zakončení neměli potřebně štěstí, které jsme si ale za výkon z první půle ani nezasloužili," dodal Hřídel.

Po zápase se hodně mluvilo o kuriózní situaci, která pozdržela start duelu. Jablonečtí totiž doma zapomněli registrační karty a museli hrát na občanský průkaz. Ten však u sebe neměli Lafata, Huber a Haurdič, kteří tak nemohli nastoupit. "Situaci se zapomenutými registracemi jsem ještě nikdy nezažil a doufám, že už se nebude opakovat," řekl Komňacký.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud