17. srpna 2009 • 20:13

Komňacký: Zatím jsme hráli proti průměru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Jablonce nad Nisou v novém ročníku Gambrinus ligy ještě neprohráli a na třetím místě tabulky jsou jen kvůli horšímu skóre. Přesto kouč po František Komňacký po výhře nad Baníkem příliš nejásal.



"Spokojen absolutně totiž být nemohu, protože první poločas nebyl podle mých představ. Soupeř se často dostával do brejků a otáčet zápas pro nás nebylo nijak jednoduché," vysvětlil náročný kouč. Nelíbilo se mu, že za stavu 2:1 nedokázali jeho svěřenci potvrdit třetím gólem výhru ještě před konečným hvizdem.

Jablonec otočil zápas a porazil Baník >>>

Spokojen byl naopak s tím, kolik bodů Jablonec nastřádal od začátku soutěže. "Start se nám podařil, ale vznášet v oblacích se nebudeme. Zápasy proti týmům z čela ligy nás ještě čekají. Dosud jsme hráli jen proti průměru," připomněl kouč.

Jeho kolega Miroslav Koubek měl zcela opačné pocity. "Co je platné, že jsme vstoupili do zápasu dobře a měli i další šance, když jsme je neproměnili. Ta nepřesnost a malá preciznost v koncovce nás dnes totiž stály body," tvrdil ostravský trenér, kterému se nelíbilo, jak s dobře rozehranými akcemi jeho svěřenci nakládali. "Mám pocit, že jsme vítězství soupeři až příliš darovali," dodal Koubek.

Spokojený byl i autor vítězné branky Pavel Drsek. "Byl to neuvěřitelně složitý zápas, ale ukázalo se, že jako tým výborně šlapeme a umíme otočit i takový souboj," řekl jablonecký stoper, podle kterého se před rozhodujícím rohem se spoluhráči domluvil na tom, že se pokusí skórovat na zadní tyči.

"Bylo to domluvené, potřeboval jsem rozběhnout Nevese, jenž mě držel dost natěsno," doplnil Drsek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud