16. srpna 2009 • 19:46

Boleslavský Uhrin hlásí: Zatím nám to vychází

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mladá Boleslav se po výhře nad Příbramí znovu dostala do čela tabulky, ale kouč Dušan Uhrin to nepřeceňuje. "Se začátkem sezony jsme spokojeni, ale je opravdu jen hodně malý začátek zatím. Nechci po čtyřech kolech hodnotit, jestli hrajeme takhle nebo jinak," odmítl Uhrin hlubší rozbory.



"Řekli jsme si, že bychom chtěli hrát o poháry, jedeme si za tím a dosud nám to vychází," dodal.

Přiznal, že hlavně v prvním poločase Příbram jeho týmu zatápěla. "Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání, protože jsme viděli Příbram doma se Spartou. První půle nebyla podle mých představ, špatně jsme pokrývali Huňu v útoku a střed zálohy byl u míčů pozdě," vytkl Uhrin.

S výkonem mužstva po změně stran už byl spokojený. "Druhou půli jsme si řekli, že musíme hrát na soupeře trošku jinak a to se nám podařilo. Obávali jsme se příbramských protiútoků, ale ty jsme v druhé půli úplně eliminovali. Velmi dobré utkání odehrál Kulič, Djalovič a střídající Janíček, který nahradil Adriana Rolka. Střídání se nám povedla, oba dva útočníci hrozili až do konce," dodal Uhrin.

Příbramský trenér Karol Marko litoval, že hosté nedokázali v úvodní půli vstřelit branku. "Myslím, že první poločas byl dost zajímavý, i z naší strany. Měli jsme dvě nebo tři tutovky. Pak měl šanci Kulič, který vždy rozhodoval zápasy, a s velkým přehledem ji proměnil," litoval Marko.

Také on považoval za důležitý moment příchod Janíčka. "Domácí trenér na druhý poločas vyřadil Rolka a potom už jsme se nedostávali tolik do šancí. Domácí mužstvo už hrálo zezadu velmi rozumně, na velmi dobré protiútoky. Takhle hraje mužstvo, které je vyspělé, má kvalitu a může pomýšlet na nejvyšší příčky," ocenil mladoboleslavský výkon slovenský kouč.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud