3. srpna 2009 • 20:00

Mazura: Škoda Švancarovy šance

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenéři Jablonce i Slovácka vyzvedli úroveň dnešní dohrávky druhého kola Gambrinus ligy, ve které domácí přestříleli Slovácko 3:2. "Fotbal dnes snesl přísné měřítko," ocenil kvalitu utkání jablonecký kouč Komňacký.



"Obě mužstva prokázala vůli hrát a vyhrát. Bylo to atraktivní utkání se spoustou střel, šancí a gólů. Na druhou stranu tam byla spousta takových chyb, které nás trenéry nutí k zamyšlení. V obranné fázi mi chyběla větší součinnost," řekl jablonecký kouč František Komňacký.

Z premiérové výhry v novém ročníku měl radost, protože Slovácko podle něj předvedlo na severu Čech velmi kvalitní fotbal.

"Musím vyzdvihnout výkon Slovácka a Petra Švancary, který byl pro naši branku největším nebezpečím. O to víc mě těší, že jsme porazili soupeře, který byl kvalitní. Bylo vidět, že Slovácko chtělo hrát dopředu, má na to hráče. V otevřené hře až do konce jsme i trochu se štěstím přetlačili utkání na svoji stranu," dodal Komňacký.

Hostujícího kouče Josefa Mazuru druhá porážka 2:3 za sebou hodně mrzela. "Padlo pět gólů, viděli jsme dobrý a pěkný zápas. Bod bychom si zasloužili, ale ve fotbale jde o to, kdo dá víc gólů. Chtěli jsme tu bodovat, ale nemáme nic a jedeme domů bez bodu," litoval Mazura.

"Škoda, že svoji šanci v závěru neproměnil Švancara. To jsou rozhodující chvíle, které se musí řešit tak, že z toho dá stoprocentně gól," posteskl si Mazura nad situací z 83. minuty.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud