26. července 2009 • 11:52

VIDEO: Nasimuloval faul, trenér ho pochválil

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Fotbalová liga začala s nadějně plnými tribunami, nedohrané první kolo ale už také ukazuje, že některých nešvarů se český fotbal jen tak nezbaví. Jako první na to málem doplatil ostravský Baník, který přišel v klíčové chvíli o mladého útočníka Krauta.



Ten viděl čtvrt hodiny před koncem zápasu s Příbramí druhou žlutou kartu a musel předčasně do šatny. Baník v tu chvíli vedl 1:0, ale Středočechům se proti oslabenému soupeři podařilo vyrovnat. Vítězství Ostravě pak musel zachraňovat v první minutě nastavení Lukeš.

Body z bazénu vylovil Lukeš >>>

K červené kartě ale Dominik Kraut přišel jako slepý k houslím. V 76. minutě mu vypíchl Zdeněk Šmejkal skluzem míč a tím to mohlo celé skončit. Jenže příbramský hráč se místo toho, aby vstal, po několika vteřinách chytl za nohu a znovu se teatrálně skácel na zem. A rozhodčí Kocián přichvátal s druhou žlutou kartou - pro Krauta.

Martin Lukeš zastavuje hostujícího Štochla
Martin Lukeš zastavuje hostujícího Štochla


To Šmejkal si vysloužil poděkování od svých spoluhráčů a pro „pochvalu" si došel i ke kouči Karolu Markovi.

Pro Ostravu tak nastaly kritické komplikace. „Neviděl jsem, zda protihráče atakoval. Budu se muset podívat na video," nechtěl hodnotit kontroverzní okamžik trenér Baníku Miroslav Koubek.

To fanoušci Baníku mají jasno: „Běží 76.minuta, Baník vede 1:0, černokněžník tlačí káru, jak jen to jde," píší na svém webu. „Nenechal pan Kocian v šatně brýle nebo čočky?" Podívejte se na video a udělejte si obrázek sami:

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud