19. března 2009 • 19:54

Jílek si dva zápasy nezapíská

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Komise rozhodčích ČMFS dnes omezila činnost dvěma arbitrům za výkony v 19. kole první fotbalové ligy. Dvakrát si nezapíská hlavní sudí Jan Jílek, který upřel v Ostravě penaltu Teplicím.



Na tři zápasy byla omezena delegace asistentu Ivo Chytilovi, jenž nechal uznat neregulérní gól v duelu České Budějovice - Zlín. Pouze částečně byla uznána stížnost Mladé Boleslavi na výkon asistentů v duelu s Olomoucí. ČTK rozhodnutí komise oznámil její předseda Luděk Macela.

Nejdelší pauza čeká Chytila, který nechal uznat v 52. minutě jedinou branku Jihočechů proti Zlínu. Hosté správně mínili, že při koncovce Petra Benáta byl v ofsajdovém postavení jeho spoluhráč Tomáš Sedláček. V duelu Ostrava - Teplice chyboval hlavní sudí Jílek, jenž podle komise upřel Severočechům penaltu.

Padesátitisícovou zálohu za svou stížnost dostane zpět Mladá Boleslav, ale její výtky na adresu asistentů Roberta Kubáně a Romana Taciny v duelu proti Olomouci (2:2) v 19. kole uznala komise jen částečně.

"Žádné hrubé chyby asistentů, jak je viděli Boleslavští, jsme nenašli. Našli jsme jednu jinou drobnou chybu, na niž neupozornili," uvedl Macela.Jako neopodstatněná byla posouzena stížnost Fulneku na výkon rozhodčích v utkání proti Třinci, v němž domácí prohráli 1:2.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud