10. února 2009 • 10:47

Raubíř Abraham míří do Liberce?

Autor: šg, hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Martin Abraham je v Česku a hledá si nové angažmá. Není vyloučeno, že se z kyperské Larnaky, kde působil, vrátí do Liberce. Tam před třemi lety získal mistrovský titul.



V případě Martina Abrahama to je složitější. Třicetiletý fotbalista s kontroverzní pověstí, jenž v české lize naposledy působil ve Slavii, zatím nové angažmá nemá. „Ano, skončil jsem tam a vše ví můj agent pan Lacina,“ odepsal v sms s tím, že rozhovory neposkytuje.

Co říká manažer Dalibor Lacina? „Čekáme na vyjádření Liberce, které by mělo přijít ve středu,“ uvedl. Libor Kleibl, liberecký ředitel, zůstává opatrný.

„Je to zatím otevřená záležitost, jasněji bude dnes po trenérské radě, kde se rozhodne. Záleží na trenérech a potřebách klubu. Martina známe dobře, je to vynikající a kvalitní fotbalista, ale momentálně máme v kádru 25 hráčů a spíše bychom ho měli tak o tři hráče zúžit,“ sdělil.

„Pokud Liberec nevyjde, zbývají nám ještě dva až tři týdny na dohodu s kluby ze zemí, kde mají nejdéle otevřená přestupová okna – Skandinávie, Slovensko, Rumunsko, Rusko,“ prohlásil Lacina.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud