30. května 2009 • 18:53

Slavia slaví obhajobu titulu

Autor: spo
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Konečně mohly radovánky propuknout naplno. Ani přísný trenér Karel Jarolím už fotbalisty Slavie nedržel na řetězu a pustil je do víru oslav.



Ty začaly již na stadionu A večer se červenobílý rej přesune do pražských hospod a obhajobu titulu bude zapíjet celou noc.

 

Erich Brabec s pohárem pro vítěze Gambrinus ligyFoto Michal Beránek (Sport)

 

Byla to impozantní korunovace. Žádné umaštěné předávání někde v koutku tribuny. V Edenu pozvedl pohár pro mistra Gambrinus ligy kapitán Slavie Erich Brabec přímo uprostřed hřiště.

Na pódiu ve tvaru hvězdy si celé mužstvo Slavie mohlo vychutnávat nekonečné ovace našlapaných tribun. Nechyběla ani tradiční sprcha šampaňským a ze vzduchu pršely konfety v klubových barvách.

Celé mužstvo na podiu pro vítěze
Celé mužstvo na podiu pro vítěze


Vítězné kolečko kolem edenského trávníku si ve společnosti svých bývalých spoluhráčů oběhl i Matěj Krajčík, který v jarní polovině sezony hrál v Itálii.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud