11. května 2009 • 20:08

Lička: Nemůžeme se pořád schovávat

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
Sparta jim dodala sílu. Moták: Každý má svou roli, ještě mi to nedochází
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mizérie Baníku nebere konce. Tým si po dalším ostudném výkonu s Mladou Boleslaví hned po utkání v kabině vysloužil tvrdou kritiku vedení. "Měl jsem k hráčům hned po utkání dlouhý monolog," prozradil kouč Verner Lička.



"Řekl jsem jim, co cítím za klub a fanoušky. Fanoušci byli super. Myslím, že jinde bychom se dneska setkali s úplně jinými reakcemi," pokračoval.

"Nedá se pořád schovávat za psychiku. Mužstvo teoreticky pracuje velice dobře, ale všechno je o utkáních a v těch je sebevědomí některých hráčů jiné. Všichni hráči tvrdí, že za Baník chtějí dále hrát, ale na hřišti to tak nevypadá. V tomto směru je tohle období pro nás hodně poučné," dodal nabroušený Lička.

Mladá Boleslav dosáhla na Bazalech snadného vítězství. "Chtěl jsem po týmu, abychom hráli takticky dobře, a jsem rád, že to mužstvo splnilo. Musím pochválit především stoperskou dvojici a vůbec celou obranu, protože si myslím, že ve druhé půli jsme až na jednu situaci Baník k ničemu nepustili. Chtěli jsme být i aktivní a nástupy obou poločasů nám vyšly," konstatoval staronový boleslavský kouč Dušan Uhrin mladší.

Vítězný návrat do známého prostředí mu zařídil osmnáctiletý kanonýr Jan Chramosta, který má na kontě už pět gólů. "Jsem rád, že máme takového mladého, dneska už výjimečného střelce. Musíme ho dát ale trochu na zem. Jinak si myslím, že kvalita týmu je dobrá. Jsou určité věci, na kterých musíme zapracovat, ale hodnotit budeme až po sezoně. Teď chceme skončit co nejvýše," dodal Uhrin.

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud