22. června 2009 • 16:31

Jun jde hostovat do Austrie Vídeň

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Tomáš Jun mění dres v rámci rakouské ligy. Po jarním působení v Altachu, který sestoupil z nejvyšší soutěže, odchází na roční hostování do Austrie Vídeň.



Jun je však stále kmenovým hráčem Teplic. K dohodě došlo dnes a součástí kontraktu je i opce na případný přestup. ČTK to řekl hráčův agent Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest International.

Šestadvacetiletý Jun, který má na kontě i deset zápasů a dvě branky za národní tým, se ihned zapojí do přípravy v novém působišti a vyzkouší si angažmá ve čtvrtém zahraničním klubu.

V Austrii bude jeho spoluhráčem i defenzivní univerzál Petr Voříšek.Nejlepší střelec české ligy ze sezony 2004/05 v minulosti působil také v tureckých mužstvech Trabzonsporu a Besiktasi Istanbul.

Letos na jaře odešel z Teplic do Altachu, kde sice dokázal nastřílet osm branek, ale ani ty klubu, v němž Jun rovněž hrál spolu s Voříškem, nepomohly k záchraně.Austria v minulé sezoně skončila třetí a představí se v 3. předkole Evropské ligy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud