28. května 2009 • 10:35

Nedvěd prý změní názor a neskončí

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český záložník Pavel Nedvěd (36) by mohl změnit své rozhodnutí a oddálit konec profesionální kariéry. Juventus Turín mu připravuje novou smlouvu do roku 2010!



„Vedení klubu chce Nedvěda udržet v týmu a nabídnout mu nový kontrakt,“ citují italská média nejmenovaný zdroj blízký klubu. „Navzdory věku totiž stále patří k největším hvězdám a oporám klubu. Zároveň je u fanouškům oblíbený.“

Pokud by Juventus Nedvěda opravdu přemluvil, nabídne mu smlouvu do roku 2010 nebo 2011.

Ještě nedávno přitom tvrdil, že rozhodnutí je definitivní. „Potvrdil i mně, že skončí,“ uvedl František Straka, trenér fotbalové reprezentace.

Proč by tedy Nedvěd měnil názor? Podle některých informací by mohla sehrát důležitou roli Liga mistrů, do níž se Juventus kvalifikoval ze třetího místa v tabulce italské nejvyšší soutěže.

Nedvěd po celou kariéru toužil nejprestižnější evropskou soutěž vyhrát. Už jednou byl blízko, ale ve finále, které navíc vynechal kvůli kartám, Juventus prohrál s AC Milán na pokutové kopy.

Proti Nedvědovo návratu v tuto chvíli hovoří dotažený přestup Brazilce Diega, který před pár dny opustil Brémy a měl by se stát v Juventusu náhradou právě za velezkušeného českého záložníka.

ArchívFoto Archív

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud