11. května 2010 • 13:57

Hlasatelka se přeřekla: Tiger má nateklý čur..

Autor: pla
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

AUDIO: Až si budete myslet, že nikdo nemá větší smůlu než vy, vzpomeňte na Tigera Woodse. Slavnému golfistovi se teď nedaří vůbec nic. Nejdřív se provalila jeho nevěra, pak pohořel při návratu ke hře. Opustil ho kouč, policisté při turnaji zatkli fanouška, který se Woodsovi posmíval. Naposledy Tigera ztrapnila hlasatelka, která se přeřekla a místo o golfistově krku mluvila o jeho penisu.



Je toho teď na Woodse nějak moc. O jeho nevěře se mluvilo po celém světě, úplně ztratil svou reputaci uhlazeného rodinného gentlemana. Jen co se po aféře vrátil ke golfu, zjistil, že hra už mu nejde jako dřív. Opustil ho jeden z trenérů Hank Haney.

AUDIO: Poslechněte si, jak hlasatelka ztrapnila Tigera Woodse:

Na víkendovém turnaji v Ponte Vedra Beach se mu nahlas posmíval jistý opilý divák. Golfista se křečovitě držel strnulého výrazu, křik tělnatého ochmelky ho ale nemohl nechat v klidu. Pořadatelé dlouho nemohli opilce zklidnit, poradili si s ním až s použitím tzv. taseru, kterým narušitele paralyzovali.

557106:gallery:true:true

Chvíli poté se Woods z turnaje odhlásil, protože ho podle jeho slov trápí vyhřezlá plotýnka. Teď se bojí, aby se kvůli tomu nedostal mimo hru na celé další týdny. To by byla smutná lapálie. Právě na greenu se přece chtěl dostat z toho obrovského splínu.

A jako by toho nebylo málo, o další nechtěné titulky s Woodsovým jménem se postarala televizní hlasatelka programu Golf Channel, jejíž přeřek v přímém přenosu se rázem stal hitem celé Ameriky.

Tiger WoodsFoto ČTK/AP

V televizním vysílání chtěla promluvit o golfistově naběhlé plotýnce (v angličtině „bulging disc“), místo toho zmínila úplně jiný orgán. Použila totiž výraz „bulging dick“, přičemž to druhé slovo v překladu znamená hodně, hodně vulgární výraz pro penis.

Přestože se hned opravila, původní verze se rychle uchytila. „Vyhřezlý čur..? Tak to přejeme rychlé uzdravení, Tigere,“ píší fanoušci škodolibě na internetu. Ve spojitosti s Woodsovými sexuálními skandály to byl přebrept skutečně pikantní.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud