24. dubna 2010 • 05:00

Italská tenistka: Sex v letadle i na kurtu číslo tři

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z internetových serverů ji označil za nejlepší věc od vynalezení krájeného chleba. Sexem nabitá Italka Flavia Pennettaová budí nejen respekt na kurtu, ale i zájem mimo něj. Žhavá prohlášení o milování v letadlech, na kurtech a v šatnách tomu jen dodávají. Pusou se umí ohánět ještě lépe než raketou...



Byl to televizní rozhovor, během něhož reportér pálil otázky jako salvu kulek a Pennettaová rychle odpovídala. Kdo je bohatší, ty, nebo sestry Williamsovy? „Ony.“ Kdo je hezčí? „Já.“ Jsi hezčí ty, nebo Wozniacká? „Já.“ A ty, nebo Kurnikovová? „Ona.“ Kolik tenistů to na tebe v poslední době zkoušelo? „Tři nebo čtyři.“ Kdo je nejhezčí? „Tommy Haas.“ Měl by šanci? „Asi ne, ale Safin by měl.“

Takhle a podobně to jde dobrých patnáct minut. Pennettaová, mimo jiné velice oblíbená hráčka Jaromíra Jágra, předvádí hekání jiných tenistek, vypráví o své někdejší lásce ke Carlosi Moyovi, o šňupání kokainu na ženském okruhu i počtu lesbiček tamtéž. Jenom svoje projevy v ložnici nechce ukázat. „Lidi, vždyť to uvidí moje matka,“ brání se s úsměvem.



Tahle dračice, dříve historicky první Italka v Top 10, teď bude stát v cestě českým tenistkám do finále Fed Cupu. Můžete si být jisti, že hodně diváků přijde v Římě do hlediště hlavně kvůli ní.

Přestože se ničeho výstředního téměř jistě nedočkají. „Já jsem tenistka, ne pornoherečka,“ upozorňuje temperamentní Pennettaová vždy, když debata o jejím soukromí dojde už hodně daleko.

Flavia Pennettaová během bekhendového úderu.Foto ČTK/AP


Momentálně je single, což jí jde zjevně k duhu. Na svoje maximum, 10. místo na žebříčku, se vyšplhala jako nezadaná. Momentálně je na 15. místě.

Prostořeká a odvázaná rodačka z jižanského Brindisi je mimo kurt známá hlavně díky svému bouřlivému románu s playboyem Moyou, o jejichž radovánkách se popsaly stohy papírů.

Svěřila se, že se milovala na travnatém i betonovém kurtu, jeden z nich prý měl číslo tři a tou dobou se na něm hrál turnaj. „Dělávám to i v letadlech, když je dlouhý let,“ pochlubila se. Zapovězeným místem nejsou ani hráčské šatny.



Moyu po tříletém vztahu zavrhla, když ho nachytala v náruči jiné. Aby ho potěšila, vypravila se totiž tajně na turnaj do švédského Bastadu. Tam ji ale čekalo nemilé překvapení. Okamžitě vrátila snubní prsten a bylo po radosti.

„Od té doby to zkoušeli tři nebo čtyři další tenisté, poslední byl jeden Brazilec. Ale odmítla jsem. Nebyl můj typ,“ svěřila se Pennettaová.

Pennettaová patří k největším oporám Itálie.Foto ČTK


Abychom nezapomínali, do Fed Cupu si nese mimo jiné taky vynikající formu. Vyhrála na začátku dubna turnaj ve španělské Marbelle, v 1. kole týmové soutěže přispěla k postupu dvěma body proti Ukrajině. Je lídrem týmu. Při loňském vítězství kropila italského nehrajícího kapitána sprškou vody z plastové lahve.

Se svojí vyřídilkou by si mohla troufnout na jakéhokoliv politika. Některé hráčky prý pro pobavení šňupou kokain a na WTA Tour se pohybuje „docela dost“ lesbiček. „Žádná to na mě ale nevybalila. Nikdy,“ tvrdí přesvědčivě.

FLAVIA PENNETTAOVÁ
Narozena: 25. února 1982

Výška: 172 cm

Na žebříčku: 15.

Bilance ve Fed Cupu: 14:4

Flavia Pennettaová během bekhendového úderu.
Flavia Pennettaová během bekhendového úderu.





Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud