2. ledna 2010 • 14:47

Jágr ml.: Prodej extraligové licence je nesmysl

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
Sparta jim dodala sílu. Moták: Každý má svou roli, ještě mi to nedochází
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na internetu ho v posledních dnech zaujala nejen nominace, ale zaskočilo ho i prohlášení odstupujícího kladenského manažera Otakara Černého, který nařknul jeho otce, prezidenta klubu, že uvažuje o prodeji extraligové licence.



„Tomu jsem se musel smát, je to absolutní blbost,“ tvrdí Jágr mladší. „Proč by to asi dělal, když už do hokeje napumpoval tolik peněz? Proč je navíc s něčím takovým spojovaný můj táta, bez kterého by kladenský hokej vůbec nefungoval?“

Prodej extraligové licence je podle něj nesmysl i z jiného prostého důvodu: Jágr se jednou do klubu chce vrátit, aby v něm dohrál kariéru. „A přece bych se nevracel do první ligy, ne?“ říká.

Jeho otec záměr odprodat extraligu rovněž rázně popírá. V minulých dnech navíc Jágr senior přiznal, že peníze, kterými lepí díry v rozpočtu, pocházejí právě od syna.

Co na to říká sám útočník? Kolik milionů už tedy do klubu dal, aby ho finančně zajistil? „O těchto věcech vůbec nechci mluvit, je to zbytečné,“ říká jen. Je ale jasné, že jako kladenský srdcař do toho vložil významné částky... O to víc ho mrzí, že je teď právě jméno Jágr spojováno s prodejem licence.

„Každému se stává, že je z něčeho obviněný nespravedlivě. Ale věřím, že čas vše uvede na pravou míru,“ dodává. A navíc na dálku drží palce současnému kouči Zdeňku Müllerovi, jenž leží v nemocnici.

„Moc mu přeju, ať se uzdraví, to je v současné době pro kladenský hokej to nejdůležitější. Vyjádření pana Černého jsou s tím, co se stalo panu Müllerovi, jen malou kapičkou. Zdraví je přece to nejdůležitější, držím mu moc palce.“

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud