2. ledna 2010 • 04:59

Divná remíza v derby. Šlo o sázkařský podvod?

Autor: Pavel Krejča (Blesk)
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně emocí vyvolalo fotbalové silvestrovské derby mezi Spartou a Slavií. Na nervy nebyli hráči, ale sázkaři. Na sranda zápas se totiž dalo tipovat.



Blesk.czSešívaní vedli 4:1 a v závěru dovolili soupeři vyrovnat na 4:4, což některé sázkaře vytočilo a začali pochybovat, zda nešlo o podvod.

Silvestrovské derby vítěze nepoznalo »

„To snad není možné. Přišlo mi, že slávisti nechali sparťany vyrovnat. Že by v tom byli kapříci?“ stěžoval si Blesku muž, který nechtěl být jmenován.

Luboš Kozel (s číslem 12) přihrává Pavlu Kukovi a Slavia se bude radovat z gólu
Luboš Kozel (s číslem 12) přihrává Pavlu Kukovi a Slavia se bude radovat z gólu

Generálním sponzorem akce byl Tipsport. Ten dokonce vytvořil u hřiště v Edenu mobilní pobočku, v níž se přímo dalo sázet.


„Nebyla to typická sázka, protože nešlo o body. Riziko je v takovém zápase na straně sázkové kanceláře i na té druhé. V tom je to specifické,“ vysvětlil mluvčí společnosti Lubomír Ježek.

„Zase to bylo cinklý, ale naštěstí jsme to zvládli i tak,“ žertoval po duelu sparťanský útočník Horst Siegl. Snad neměl pravdu.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud