27. prosince 2009 • 21:31

Aspoň bod jsme si zasloužili, litoval Divíšek

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Tomáš Divíšek ještě na začátku prosince oblékal dres Pardubic, dnes však přijel na východ Čech jako hráč brněnské Komety. A po zápase byl smutný. Jeho současný tým totiž v ČEZ Areně prohrál 1:2 a nevyužil tak šanci snížit svůj odstup od předposledního Kladna.



"Hráli jsme docela dobře a je škoda, že to takhle dopadlo. Ten rozdílový gól byl ale pěkný. Pak už jsme si nedokázali vytvořit pořádný tlak. Myslím si, že alespoň bod jsme si zasloužili," řekl Divíšek novinářům po zápase.

Zkušený centr se mohl v první třetině zapsat mezi střelce, svou šanci ale neproměnil. "Zkoušel jsem to střílet přes beka a pak jsem to tam dorážel, ale Hašan (Dominik Hašek) to tam dobře pokryl," uvedl Divíšek, který se na utkání proti svému bývalému zaměstnavateli těšil.

"Ani jsem si nedovedl představit, že bych se na tento zápas dokázal tak moc těšit. Před zápase bylo všechno super, lidi mi volali, atmosféra na utkání byla skvělá. Byly tu fan kluby obou mužstev a to se hraje moc dobře a vytvoří to tu správnou kulisu. Jen škoda, že jsme neuhráli lepší výsledek, to je ale bohužel sport," řekl.

Kometa vzdorovala marně, slaví Pardubice >>>


Pardubice Divíška uvolnily 10. prosince, on sám však prý už od začátku sezony cítil, že to není ono. "Možná pro média to byla náhlá akce, ale já věděl, že to jednou přijde. Usuzoval jsem podle toho, jak se ke mně někteří lidé tady chovali. Byl jsem připraven, že to přijde a počítal jsem s tím, Jen jsem nevěděl kdy a kam to bude," přiznal Divíšek, jenž nyní v Brně oficiálně měsíc hostuje.

"Pak se uvidí, jestli si mě v Brně nechají nebo půjdu někam jinam. S tím já nic neudělám, takže tady v Pardubicích jsem asi skončil," dodal.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud